Και ο Νούνο για Ολυμπιακό

Και ο Νούνο για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Και ο Νούνο για Ολυμπιακό

bet365

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο που... χαιρέτησε από την ομάδα της Πόρτο έπεσε (ξανά) στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό. Πάλι αναφορές για Γκαρντ αλλά και Καράνκα.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Αγιαξ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν ο Ντόλμπεργκ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Σύμφωνα με πληροφόρηση από Πορτογαλία ο 43χρονος Σάντο που έχει δουλέψει σε Παναθηναϊκό, Ρίο Άβε, Βαλένθια και Πόρτο διέρρευσε εκ νέου για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι η πρώτη χρονιά που συμβαίνει αυτό. Στο παρελθόν ο εν λόγω κόουτς και λάτρης του 4-3-3 είχε συνδεθεί και με ΠΑΟΚ.

Ο "Γαύρος" αναφέρει ότι προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Ατζέντης του είναι ο γνωστός και πανίσχυρος Ζόρζε Μέντες που κάνει δουλειές και συνεργασίες με τους πρωταθλητές. Κατά τα άλλα λόγω Πάρντο στην Γαλλία αναφέρθηκε εκ νέου το όνομα του Γκαρντ και ότι μπορεί ο Κολομβιανός να τον βρει στον Ολυμπιακό και ενώ σε Ισπανία και Αγγλία γίνεται ξανά μνεία για Καράνκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα