Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-5

Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-5

bet365

Οι Πολίτες δεν άφησαν να υπάρξει αμφισβήτηση για την 3η θέση. Διέλυσαν 0-5 την Γουότφορντ και θα μπουν απ' ευθείας στην κλήρωσε για τα γκρουπ του Champions League.

Χρειαζόταν νίκη στην Γουότφορντ ή έστω ισοπαλία με την προϋπόθεση να μην βάλει πάρα πολλά η Λίβερπουλ, καθώς έτσι θα την... έτρωγε σε ισοβαθμία η Σίτι. Τελικά η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πήρε την πρώτη επιλογή της. Διέλυσε 0-5 τους γηπεδούχους και κλείδωσε την 3η θέση, για να παίξει του χρόνου στους ομίλους του Champions League.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Το δρόμο για το θρίαμβο των Πολιτών άνοιξε με κεφαλιά ο Κομπανί (5'). Ακολούθησαν δύο πλασέ του Αγουέρο (23', 36'), με τα οποία ο Αργεντινός έφτασε τα 20 γκολ στη σεζόν και έγινε ο 5ος στην ιστορία της Premier League με 20+ γκολ σε τρεις διαδοχικές χρονιές (Σίρερ, Ανρί, Φαν Νίστελροϊ, Κέιν). Το πλασέ του Φερναντίο μετά από επέλαση (42') και η ωραία προσπάθεια του Γκάμπριελ Ζέσους (58') ολοκλήρωσαν το ιδανικό απόγευμα για την Σίτι.

Γουότφορντ (Βάλτερ Ματσάρι): Γκόμες, Γιάνμαατ (39' Ελευθερίου), Μέισον, Χολέμπας, Ντουκουρέ, Κλέβερλι, Καπού, Μπεχράμι, Αμραμπατ (59' Ντίνεϊ), Νιάνγκ (74' Περέιρα), Οκάκα

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Καμπαγιέρο, Φερναντίνιο, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί, Γιάγια Τουρέ (63' Σανιά), Σανέ (62' Χεσούς Νάβας), Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκάμπριελ Ζέσους, Αγουέρο (71' Ιεανάτσο).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα