Λυμπερόπουλος: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο λέει στον Μπεργκ να φύγει»

Νίκος Ρόλλας
Λυμπερόπουλος: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο λέει στον Μπεργκ να φύγει»

bet365

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος λίγο μετά την απόρριψη της έφεσης του Παναθηναϊκού κατά της ποινής στο Μπεργκ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σουηδό, ο οποίος δεν αντιμετωπίζεται με τον σεβασμό που του αρμόζει.

Σε αντίθεση με την ποινή του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, η οποία μειώθηκε κατά δύο αγωνιστικές, αυτή του Μάρκους Μπεργκ παρέμεινε ως έχει, καθώς η έφεση που κατέθεσαν οι «πράσινοι» δεν έγινε δεκτή από την δευτεροβάθμια επιτροπή της SuperLeague.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης αυτής, ο Νίκος Λυμπερόπουλος με γραπτή του δήλωση μίλησε για έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο του Σουηδού επιθετικού, τον οποίο το ελληνικό ποδόσφαιρο ουσιαστικά ωθεί προς την έξοδο.


Αναλυτικά η δήλωση του τεχνικού διευθυντή των «πράσινων»...

«Τα τελευταία χρόνια, παρά την οικονομική κρίση αλλά και την κρίση αξιών στη χώρα μας, έχουμε τη χαρά να βρίσκονται και να αγωνίζονται στην Ελλάδα ορισμένοι σπουδαίοι ξένοι ποδοσφαιριστές με σημαντική παρουσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Επιτρέψτε μου να αναφερθώ σε έναν παίκτη της ομάδας μου, τον Μάρκους Μπεργκ, ένα πραγματικό κόσμημα για το ποδόσφαιρό μας. Ο Μάρκους είναι ένα πραγματικό κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Κατά τη γνώμη μου ως τέτοιο θα έπρεπε να τον αντιμετωπίζει και το σύνολο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δείχνοντάς του τον στοιχειώδη σεβασμό που απορρέει από τη δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση. Δυστυχώς συχνά, το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο θεσμών και προσώπων τον αντιμετωπίζει με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο: με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Σαν να θέλει να του πει «φύγε». Τέτοιου είδους συμπεριφορές δίνουν αφορμή σε όλους μας να αναρωτηθούμε «τι ποδόσφαιρο θέλουμε να έχουμε;» και επιπλέον προκαλούν πολύ αρνητικά σχόλια από το εξωτερικό που συχνά «λερώνουν» το ποδόσφαιρό μας.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια. Σε μια οικογένεια υπάρχουν καθημερινά προβλήματα. Τα αντιμετωπίζουμε. Νιώθω χαρούμενος και περήφανος γιατί βλέπω ότι αυτό κάνουν και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αυτή την περίοδο, βιώνοντας καταστάσεις που για αρκετούς εξ αυτών είναι πρωτόγνωρες.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα