Σενάριο για Γκονζάλο Ροντρίγκες και Ολυμπιακό (vid)

Σενάριο για Γκονζάλο Ροντρίγκες και Ολυμπιακό (vid)

bet365

Ο 33χρονος στόπερ της Φιορεντίνα, Γκονζάλο Ροντρίγκες, αποχωρεί από την ομάδα και το όνομά του διαρρέεται ακόμα και για τον Ολυμπιακό. Τι τόνισε ο ατζέντης του για το μέλλον του.
Ο αρχηγός της Φιορεντίνα και διεθνής Αργεντίνος Ροντρίγκες πρόκειται να αφήσει τον σύλλογο και το όνομά του διαρρέεται για τον Ολυμπιακό. Ο 33χρονος Γκονζάλο Ροντρίγκες παίζει κυρίως στόπερ και έχει και ισπανικό διαβατήριο. Παρά την ηλικία του έχει ήδη κρούσεις και ενδιαφέρον και από Ιταλία και από αρκετές άλλες χώρες. Φέτος είχε 31 αγώνες και 1 γκολ. Ο ατζέντης του μίλησε για το μέλλον του και αναφέρθηκε και σε ενδιαφέρον και από την Ελλάδα δίχως να κατονομάσει ομάδα. «Θα δούμε το τι θα γίνει με το μέλλον του. Ήταν πολύ όμορφος ο χρόνος και ο καιρός του στην Φλωρεντία. Είναι κρίμα αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και δεν συνεχίζει στην Φιορεντίνα.
Για την Λάτσιο; Ναι έχω ακούσει τις φήμες. Δεν μπορώ να πω τίποτα διότι δεν έχουμε κάτι επίσημο από την Λάτσιο. Έχω δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα από ατζέντηδες που με ρωτούν για τον Γκονζάλο. Εάν έρθει κάτι από την Λάτσιο γιατί να μην το συζητήσουμε; Θα είναι μία ενδιαφέρουσα προοπτική. Ο Γκονζάλο θα αξιολογήσει τα πάντα πριν το επόμενό του βήμα. Θα πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση. Έχουμε αρκετές προοπτικές αλλά και πιθανότητες από ενδιαφέρον από Ελλάδα, Ιταλία, Αργεντινή και Μεξικό. Δεν θα ήθελα να πω ονόματα ομάδων από σεβασμό προς τους συλλόγους που εμπλέκονται. Είναι αλήθεια που μου ζητήθηκε να μιλήσω με την Μίλαν. Όμως και από εκεί δεν έχουμε ακόμα κάτι επίσημο. Καταλαβαίνω πως είναι σε διαδικασία αλλαγών. Μιλάμε και με άλλες ομάδες. Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα. Σε μερικές εβδομάδες θα έχουμε σημαντικά νέα», σχολίασε ο μάνατζερ Ραούλ Ιγκλέσιας στο Calciomercato.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα