Κομίνης: «Θέλω να συνεχίσω αλλά...»

Gazzetta team
Κομίνης: «Θέλω να συνεχίσω αλλά...»

bet365

Την πρόθεσή του να συνεχίσει το ντέρμπι εξέφρασε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ο Κομίνης, τονίζοντας όμως πως από την στιγμή που ο Ίβιτς πήγε νοσοκομείο δεν θα μπορούσε να το κάνει.

Για πάνω από μία ώρα κράτησαν οι συζητήσεις του Γιώργου Κομίνη με ανθρώπους των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ προκειμένου να αποφασιστεί η τύχη του αγώνα. Ο διαιτητής του ντέρμπι όπως αναφέρουν οι σημερινές εφημερίδες τόνιζε συνεχώς πως σκοπεύει να συνεχίσει το ματς, ωστόσο από την στιγμή που ο Βλάνταν Ίβιτς πήγε στο νοσοκομείο δεν θα μπορούσε να το κάνει.

Τα λόγια του Κομίνη ήταν: «εγώ έχω διάθεση να συνεχίσω τον αγώνα, αλλά από τη στιγμή που έχει πάει ο Ίβιτς στο νοσοκομείο, τι θα μου πουν αύριο. Εγώ θα είμαι εκτεθειμένος, αν υπάρχει γνωμάτευση του νοσοκομείου πως υπάρχει τραυματισμός του. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα