«Ξενόφερτες ενέργειες», έκτακτο Δ.Σ και σκέψεις αποχώρησης Αλαφούζου!

«Ξενόφερτες ενέργειες», έκτακτο Δ.Σ και σκέψεις αποχώρησης Αλαφούζου!

Gazzetta team
«Ξενόφερτες ενέργειες», έκτακτο Δ.Σ και σκέψεις αποχώρησης Αλαφούζου!

bet365

Με σαφείς αιχμές για τον ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο για «ξενόφερτες ενέργειες και ομάδα που προσπαθεί να πάρει το ματς στα χαρτιά» ο Χρήστος Παναγόπουλος προανήγγειλε έκτακτο ΔΣ στον Παναθηναϊκό κι άνοιξε θέμα αποχώρησης Αλαφούζου!

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό, δώσαμε για μια ακόμη φορά με ένα άσχημο και απολύτως καταδικαστέο περιστατικό, την ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι να το εκμεταλλευθούν και να μας πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Το ποδόσφαιρο πλέον προκαλεί μόνο πόνο, ζημιά και αδικία στην Ελλάδα, αύριο θα έχουμε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου ο Παναθηναϊκός να εξετάσει τρόπους αντίδρασης και να δει αν θα συνεχίσει με την παρούσα διοίκηση. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ άτιμα μέσα, αλλά αν οι Αρχές δεν είναι πρόθυμες να βάλουν ένα τέλος σε όλα αυτά, να ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοιες ξενόφερτες ενέργειες.

Η επόμενη ημέρα θα κριθεί με βάση τα όσα γράφτηκαν από τους διαιτητές, ξέρουμε ότι η άποψή τους και η έκθεση του γιατρού είναι διαφορετικές με το τελικό αποτέλεσμα που είναι η διακοπή του αγώνα. Θα εξεταστούν όλα στο αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο και θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει ο σύλλογος με τον μεγαλομέτοχο που έχει αυτή τη στιγμή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα