Ζιντάν, ένας... αρτίστας του rotation!

Ζιντάν, ένας... αρτίστας του rotation!

Gazzetta team
Ζιντάν, ένας... αρτίστας του rotation!

bet365

Μουρμούρες θα υπάρχουν, αλλά ο Ζινεντίν Ζιντάν έγινε ο καλύτερος δάσκαλος του rotation! Τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν και ο Κριστιάνο... πετάει!

O Zινεντίν Ζιντάν μετέτρεψε το rotation σε τέχνη! Ο Γάλλος τεχνικός κατάφερε να διανείμει το χρόνο συμμετοχή με μαθηματική ακρίβεια και να βγάλει τη γκρίνια από τα αποδυτήρια! Αυτή η αυστηρή κατανομή των λεπτών επέτρεψε στο τιμ να έχει φρέσκια ομάδα στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν, να είναι κοντά στον τίτλο, αλλά και στον τελικό του Champions League!

Ο Ζιντάν εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, κατάφερε να πιάσει τον παλμό, να αφήσει τον Κριστιάνο στον πάγκο, κάτι που δεν είχε διανοηθεί κανείς άλλος τεχνικός της Βασίλισσας! Ναι, φέτος ο Πορτογάλος έχει στο πρωτάθλημα 2.370 λεπτά, όταν πέρσι είχε 3.183 λεπτά και το 2011-12 3.354! Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό. Ο Κριστιάνο... πετάει στα νοκ άουτ του Champions League, όπου με τα γκολ του έκανε τη διαφορά κι έστειλε τη Βασίλισσα στον τελικό! Δίκαια κατανομή για όλους τους παίκτες και μπορεί ο Χάμες να... παραπονιέται, αλλά ξέρει πως ο Γάλλος κάνει απίθανη δουλειά!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

20 παίκτες της Ρεάλ έχουν πάνω από 1000 λεπτά παιχνιδιού, αλλά κανείς 2.500. Είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει στην ομάδα της Μαδρίτης. Στην ιστορία της Λίγκας μόνο η Τενερίφη τη σεζόν 1997-98 και η Ταραγόνα το 2006-07 είχαν περισσότερους παίκτες πάνω από 1.000 λεπτά από τη Ρεάλ. Έπιασαν τον αριθμό των 21. Η Μπαρτσελόνα το 1999-2000, η Ατλέτικο το 02-03, η Μπέτις το 13-14 και η Βαλένθια την περασμένη σεζόν είχαν 20 παίκτες. Ο τρόπος που προετοιμάζεται η Ρεάλ εντυπωσιάζει και πρέπει να γίνει μάθημα για όλους τουςπροπονητές! Ο Γάλλος κόουτς ποτέ δεν βάζει ίδια 11άδα σε δύο σερί αγώνες. Έκανε ακόμα και εννέα αλλαγές σε αγώνες!

Στα δυο ματς πριν τα ημιτελικά με την Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε 8 και 9 αλλαγές αντίστοιχα. Στη σεζόν ο Ζιντάν έχει κάνει 268 αλλαγές στους βασικούς του σε 57 ματς. Το ροτέισον δεν είναι πάντα κατανοητό και αποδεκτό από τους παίκτες, αλλά ο χρόνος και τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον Ζιντάν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα