Μπεργκ: «Σημαντικό που πήραμε έστω κι ένα βαθμό»

Μπεργκ: «Σημαντικό που πήραμε έστω κι ένα βαθμό»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Σημαντικό που πήραμε έστω κι ένα βαθμό»

bet365

Στη σπουδαιότητα του βαθμού της ισοπαλίας στη Νέα Σμύρνη στάθηκε ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο παναθηναϊκός έφυγε με την ισοπαλία από τη Νέα Σμύρνη κι ο Μάρκους Μπεργκ στάθηκε στο πόσο σημαντικός μπορεί να αποδειχθεί ο βαθμός.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, που έγινε ακόμη πιο δύσκολο από τη στιγμή που μείναμε τόσο νωρίς με 10 παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο όμως παίξαμε αρκετά καλά και θα μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλες ευκαιρίες και να σκοράρουμε ένα ακόμα γκολ. Ήταν σημαντικό που προηγηθήκαμε, αλλά στο δεύτετο ημίχρονο αρχίζαμε να κουραζόμαστε, αφού δεν ήταν εύκολο να παίζεις τόση ώρα με παίκτη λιγότερο. Στο τέλος, όμως, είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Πάντως, είναι σημαντικό που πήραμε έστω κι ένα βαθμό, σε ένα σκληρό ματς, κάτω από δύσκολες συνθήκες και πολλές μάχες», είπε συγκεκριμένα ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Τσέλσι – Γουότφορντ (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα