Σάντερλαντ - Σουόνσι 0-2

Gazzetta team
Σάντερλαντ - Σουόνσι 0-2

bet365

Η Σουόνσι έφυγε με μεγάλη νίκη 2-0 από το Σάντερλαντ και κρατάει την παραμονή στα χέρια της. Νίκες για Μπόρνμουθ, Σαουθάμπτον.

Το σημαντικότερο βήμα για να είναι και τη νέα σεζόν στην Premier League έκανε η Σουόνσι με την εκτός έδρας νίκη (0-2) επί της Σάντερλαντ. Οι Ουαλοί ήταν ούτως ή άλλως το φαβορί και είχαν και κίνητρο, σε αντίθεση με τους καταδικασμένους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα να μπουν πιο δυνατά στο ματς και να ανοίξουν το σκορ στο 9' με την κεφαλιά του Γιορέντε μετά το γέμισμα του Σίγκουρντσον. Η Σουόνσι διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση, είχε τον πλήρη έλεγχο και στο 45' ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο με το δυνατό σουτ του Νότον από πλάγια εντός περιοχής (0-2). Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι απλά κράτησαν το σκορ και περιμένουν το κυριακάτικο Κρίσταλ Πάλας-Χαλ για να δουν αν θα εξασφαλίσουν από τώρα την παραμονή ή θα πρέπει να το κάνουν την επόμενη εβδομάδα.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ιστορική νίκη για Μπόρνμουθ
Πέρσι, στην πρώτη της σεζόν στα υψηλά πατώματα της Αγγλίας η Μπόρνμουθ τερμάτισε στην 16η θέση. Φέτος όμως απογειώθηκε στην 10η. Με το 2-1 επί της Μπέρνλι κατάφερε να βρεθεί στα μισά της βαθμολογίας. Οι Τσέρις βρήκαν γκολ με του Στάνισλας (25'), Κινγκ (85'), με τον Βόουκς (83') να έχει ισοφαρίσει προσωρινά για την σωμένη και αδιάφορη Μπέρνλι.

Επιτέλους νίκη η Σαουθάμπτον
Έπειτα από πέντε παιχνίδια η Σαουθάμπτον επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 της ήδη υποβιβασμένης Μίντλεσμπρο. Στο πρώτο μέρος τα πράγματα ήταν ήσυχα και οι φάσεις ελάχιστες, όμως 3’ πριν το ημίχρονο ο Τζέι Ροντρίγκες έκανε το 0-1 με το πρώτο του γκολ από τον Ιανουάριο. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν αμέσως στροφές, αλλά κόντρα στη ροή του ματς ο Ρέντμοντ στο 57’ έκανε το 0-2 με υπέροχο τελείωμα. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι μέχρι το τέλος ήταν να μειώσουν με τον Μπάμφορντ στο 72’ για το τελικό 1-2, με τον νεαρό Άγγλο επιθετικό να σκοράρει ξανά για την Μίντλεσμπρο ύστερα από 760 μέρες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα