Φέρνει προτάσεις ο μάνατζερ του Μπεργκ

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Με προτάσεις από την Μάλαγα, αλλά και από μια μικρομεσαία ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος θα βρίσκεται στην Αθήνα απόψε ο μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος Ατλέτικο Μ. – Ρεάλ Μ. αν ο Ρονάλντο ανοίξει το σκορ (21+).

«Φωτιές» άναψε ο Μάρκους Μπεργκ με τα όσα δήλωσε κατά την βράβευσή του από το συνδρομητικό κανάλι και μπορεί οι... πράσινοι να προσπάθησαν άμεσα να τις σβήσουν, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» προτάσεις υπάρχουν.

Μάλιστα ο μάνατζερ του Σουηδού Στέινερ Ντίετζ θα βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα και σύμφωνα με το δημοσίευμα θα φέρνει μαζί του δύο προτάσεις. Η μία από την Μάλαγα του Μίτσελ και η άλλη από μία μικρομεσαία ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος. Το ότι θα υπάρξουν αυτές οι προτάσεις πάντως δεν σημαίνει κάτι, μιας και οι Ισπανοί δύσκολα θα καλύψουν την ρήτρα των 10.000.000 ευρώ ενώ οι Άγγλοι μπορούν να δώσουν τα λεφτά, αλλά δεν θα πληρούν τις φιλοδοξίες του Μπεργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα