Και οι Σέρβοι «φέρνουν» Γιοβάνοβιτς και Κοβάσεβιτς

Και οι Σέρβοι «φέρνουν» Γιοβάνοβιτς και Κοβάσεβιτς

Gazzetta team
Και οι Σέρβοι «φέρνουν» Γιοβάνοβιτς και Κοβάσεβιτς

bet365

Επικαλούμενα πληροφορίες απ' την Ελλάδα, σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πιθανός αντικαταστάτης του Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό, «μπλέκοντας» και το όνομα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μονακό - Γιουβέντους (21+).

Η ιστοσελίδα novosti.rs αναφέρει πως με ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που είναι εξαιρετικά πιθανό να επιστρέψει με πόστο στο «λιμάνι», ως αθλητικός διευθυντής, πρότεινε στη διοίκηση του Ολυμπιακού τον πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς,για τη θέση του προπονητή.

Επικαλούμενο το ό,τι γράφεται στην Ελλάδα, το σερβικό ΜΜΕ αναφέρει πως μαζί με τον πρώην στράικερ των Πειραιωτών, δεν αποκλείεται να «πιάσει» λιμάνι και ο 54χρονος τεχνικός, που από το 2013 βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στον πάγκο της Αλ Νασρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα