Νέος κίνδυνος αφαίρεσης τριών βαθμών για Ηρακλή

Gazzetta team
Νέος κίνδυνος αφαίρεσης τριών βαθμών για Ηρακλή

bet365

Αντιμέτωπος με ακόμη έναν κίνδυνο αφαίρεσης βαμθών έρχεται ο Ηρακλής για την υπόθεση του Νίκου Πουρτουλίδη.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Σύμφωνα με το «Αθλητικό Metropolis 95,5», ο Ηρακλής βρίσκεται ξανά μπροστά στον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών, για το χρέος του απέναντι στο Νίκο Πουρτουλίδη.

Συγκεκριμένα, στις 24/1 το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε αφαίρεση τριών βαθμών στον Ηρακλή εξαιτίας οφειλής ύψους 40.000 ευρώ προς τον πρώην αρχηγό του «γηραιού».

Ο Ηρακλής ενημερώθηκε πως αν εξοφλήσει εμπρόθεσμα τον παίκτη θα επιστραφούν οι βαθμοί. Έτσι, στις 31/1 ο Πουρτουλίδης έστειλε έγγραφο πως εξοφλήθηκε και οι βαθμοί επέστρεψαν στον Ηρακλή.

Ωστόσο, στις 14/3 ο Πουρτουλίδης αιτήθηκε στην ΕΕΑ την κατάπτωση της εγγυητικής του Ηρακλή για οφειλή ύψους 40.000 ευρώ. Λίγες ημέρες πριν η ΕΕΑ με ανακοίνωσή της αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής, πράγμα που σημαίνει πως δέχεται την ύπαρξη του χρέους προς τον ποδοσφαιριστή.

Οπότε, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, στη Super League είναι ενοχλημένοι με το πως έχει εξελιχτεί η υπόθεση και κάνουν λόγο για παραπλάνηση της διοργανώτριας αρχής, η οποία οδήγησε στην επιστροφή των τριών βαθμών.

Ο παίκτης, του οποίου ζητήθηκε η άποψη, είπε ότι η αρχική του συμφωνία με τον Παπαθανασάκη ήταν να καταβληθεί ένα ποσό ως έναντι, ενώ για το υπόλοιπο ποσό έλαβε συναλλαγματικές.

Οπότε, αρχικά ο παίκτης είχε καταθέσει εγγράφως ότι είχε πληρωθεί μέσα στην προθεσμία, αλλά από τη στιγμή που δεν πήρε το υπόλοιπο ποσό προχώρησε στην κατάπτωση της εγγυητικής, με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στο σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα