Φιλική νίκη επί της Κύπρου η Εθνική Νεανίδων
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε γρήγορο προβάδισμα στο σκορ με την Γεωργαντζή (8’) και πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του με την Πούλιου (33’). Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε η Γεωργαντζή στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ελλάδα: Καμπούρη, Σωμάδη (55’ Διάκου), Κατιρτσίδου (65’ Καλέση), Πατερνά, Καραμήτρου (65’ Στράντζαλη), Καλδή (35’ Δρακωνάκη), Παλαμά (75’ Κουρτίδου), Σαχινίδου (65’ Μίμη), Γούλα (55’ Μετοικίδου), Γεωργαντζή, Πούλιου (75’ Φλαμπουροπούλου).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
