Ολυμπιακός: Πρωταθλητής και πάλι!

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής και πάλι!

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής και πάλι!

bet365

Ο Ολυμπιακός έφτασε για ακόμα μία φορά στην ιστορία του το 7ο σερί πρωτάθλημα και συνολικά το Νο44, επιβεβαιώνοντας ξανά την εντός των συνόρων κυριαρχία του.

Γιουρόπα Λιγκ, Λυών – Αγιαξ, ώρα 22:05. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη από κάθε άποψη χρονιά η φετινή για την ομάδα του Ολυμπιακού. Από τον αποκλεισμό από την Μπερ Σεβά στην Ευρώπη μέχρι και τις 5 αλλαγές προπονητών και τις τόσες αλλαγές στο ρόστερ και ακόμα και αποχωρήσεις σημαντικών παικτών τον Γενάρη σαν τους Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε. Τελικώς ο Ολυμπιακός άντεξε, έδειξε μέταλλο πρωταθλητή και σηκώνει ξανά κούπα. Το 7ο σερί πρωτάθλημά του για ακόμα μία φορά και το Νο44 στην ιστορία του έχοντας στο τέλος τον Τάκη Λεμονή ως τεχνικό. Στα εξωαγωνιστικά ο ΠΑΟΚ πατώντας πάνω στις καταγγελίες του Πλατανιά για το Ολυμπιακός - Πλατανιάς αλλά και σε γεγονότα στους δύο ημιτελικούς των Πειραιωτών με ΑΕΚ επιχείρησε να κυνηγήσει μέχρι τέλους την αφαίρεση 6 βαθμών από τον Ολυμπιακό για να πάρει εκείνος τον τίτλο μέσω των αρμόδιων δικαστικών οργάνων της ΕΠΟ.

Τερμάτισε: Στην πρώτη θέση με 67 βαθμούς σε 30 αγώνες έναντι των 61 του 2ου ΠΑΟΚ. Η σημαντική διαφορά που είχε στον α' γύρο μειώθηκε από τα... στραβοπατήματα που είχε με ισοπαλίες και ήττες.
O καλύτεροι: Διαλέξτε και πάρε. Μιλιβόγεβιτς με 6 γκολ και 1 ασίστ στον α' γύρο - γιατί μετά πήγε στην Πρέμιερ - Ιντέγε που ήταν πρώτος σκόρερ μέχρι να κλείσει στην Κίνα και έβγαλε 13 γκολ και 1 ασίστ και Σεμπά με 10 ασίστ και 3 τέρματα. Αρκετοί οι σημαντικοί παίκτες.
Κατώτερος των προσδοκιών: Καρντόσο. Ο Παραγουανός όσο και να προσπάθησε είχε βάλει... σημάδι τα δοκάρια. Είχε απολογισμό 3 γκολ σε 22 αγώνες και ενώ υπήρχαν αμυντικοί με τον ίδιο αριθμό τερμάτων.
Αξίζουν μεταγραφή: Οι πιτσιρικάδες Ρέτσος και Ανδρούτσος υπήρχαν φορές και ματς που πήγαν εξαιρετικά. Ανέβασαν πολύ τις ποδοσφαιρικές του... μετοχές και αποτέλεσαν στόχο ακόμα και μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Και ο Σεμπά μπορεί κάλλιστα να μπει σε αυτήν την κατηγορία.
Πέρασαν και δεν ακούμπησαν: Δεν ήταν και λίγοι. Κυρίως οι Παρέδες και Σισοκό που ήρθαν τον Γενάρη. Κάκιστος και με καίρια λάθη ο Λεάλι.
Θα θυμάται: Τις επιβλητικές του νίκες στον α' γύρο. Ειδικά στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Ακόμα το ότι τελείωσε με πεντάρα με τον ΠΑΣ την σεζόν.
Θέλει να ξεχάσει: Τον 2ο γύρο σε ένα σημαντικό κομμάτι του. Επίσης τις ήττες από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στον συγκεκριμένο γύρο και ακόμα και με Πανιώνιο εντός έδρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα