Αφαίρεση έξι βαθμών στον Ηρακλή, που δεν ανησυχεί

Αφαίρεση έξι βαθμών στον Ηρακλή, που δεν ανησυχεί

Gazzetta team
Αφαίρεση έξι βαθμών στον Ηρακλή, που δεν ανησυχεί

bet365

Την αφαίρεση έξι βαθμών στον Ηρακλή ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκ λόγω οφειλών σε Αντωνίου και Μπλέτσα - Η πλευρά του Γηραιού αναφέρει πως δεν υπάρχει «θέμα».

Νέος... πονοκέφαλος για τον Ηρακλή, καθώς η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε πως του αφαιρούνται έξι βαθμοί για χρωστούμενα στους Γιώργο Μπλέτσα και Γιάννη Αντωνίου. Έτσι, ο Γηραιός πέφτει στους 23 βαθμούς και αν δεν καταθέσει εντός πέντε ημερών τα χρήματα τότε θα υποβιβαστεί και θα παραμείνει στην κατηγορία ο Λεβαδειακός. Την ίδια στιγμή όμως από την Μίκρα αναφέρουν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς έχουν καταβάλει τα χρήματα που οφείλονται στους δύο παίκτες και θα προσκομίσουν τις αποδείξεις ώστε να πάρουν πίσω τους βαθμούς. Βέβαια αυτό δεν αναιρεί πως υπάρχει «θέμα» με την αδειοδότηση και ελοχεύει ο κίνδυνος να υποβιβαστεί η ομάδα για αυτόν τον λόγο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση των υπ’ αριθμ. 52/2017 και 53/2017 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 26/04/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεώργιου Μπλέτσα, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω έξι (6) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα