Μοντεστό: «Είμαστε έτοιμοι στον Ολυμπιακό, κοιτάμε παίκτες και από την Ιταλία»

Gazzetta team
Μοντεστό: «Είμαστε έτοιμοι στον Ολυμπιακό, κοιτάμε παίκτες και από την Ιταλία»

bet365

Ο Φρανσουά Μοντεστό μίλησε για τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, ενώ... έσταξε μέλι για Ζαρντίμ και Μονακό.

Αρχικά, μιλώντας στο «TuttoMercatoWeb», είπε για τη Μονακό:

«Η Μονακό πάντα κάνει θαυμάσιες εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, μην ξεχνάμε ότι έχει φτάσει έναν τελικό Κυπελλούχων και έναν Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ συχνά φτάνει στα τελευταία στάδια της μεγάλης διοργάνωσης. Δεν με εκπλήσσει να την βλέπω στα ημιτελικά ανάμεσα στους μεγάλους, γιατί μεταξύ άλλων είναι και ένα ιδανικό μέρος για να παίξεις ποδόσφαιρο, με λίγη πίεση και πολλή δίψα για νίκες», για να συνεχίσει αναφερόμενος στον Ζαρντίμ:

«Είναι σίγουρα ανάμεσα στους μεγάλους τεχνικούς της εποχή μας. Τον ξέρω καλά έχοντας δουλέψει μαζί του επτά μήνες και έχουμε ακόμα θαυμάσια σχέση. Μιλάμε για έναν αληθινά καλό προπονητή, κατάλληλο να καλλιεργεί την ανθρώπινη σχέση με την ομάδα του, αλλά και δυνατό στην ανάλυση του αντιπάλου, κάνοντας όλες τις ασκήσεις στην προπόνηση με μπάλα. Κερδίζει τον σεβασμό και την αγάπη των αποδυτηρίων. Με έχει εκπλήξει η επιθετική συμπεριφορά της Μονακό, τον θυμάμαι λιγότερο επιθετικογενή στον Ολυμπιακό και αυτό είναι σημάδι ότι ξέρει να προσαρμόζεται στους παίκτες που έχει στην διάθεσή του».

Όσο για το αν ο Ζαρντίμ μπορεί να κάτσει στον πάγκο μιας μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας, τόνισε ο Μοντεστό: «Είναι ήδη σε μία μεγάλη ομάδα! Ίσως η Μονακό να μην είναι στις 7-8 που φτάνουν πάντα στους τελικούς, αλλά είναι ισάξια της Ατλέτικο και άλλων ανάμεσα στις μεγάλες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Δεν νομίζω ότι θα αφήσει το Πριγκιπάτο, έχει πολλά να χάσει. Νομίζω ότι δεν θα φύγει, θα μείνει 2-3 χρόνια ακόμα σε αυτή την ομάδα υψηλής προοπτικής και μετά θα πάει σε top σύλλογο».

Για το τι θα πρέπει να περιμένει η Γιουβέντους απέναντι στους Μονεγάσκους, τόνισε: «Η Μονακό είναι πάντα η ίδια, δεν προσαρμόζεται στον αντίπαλο. Όμως η Γιουβέντους είναι η χειρότερη δυνατή αντίπαλος, μία ομάδα πολύ καλή τακτικά, με σταθερό κορμό και έναν αληθινά καλό προπονητή, που την οδηγεί εδώ και τρία χρόνια. Θα είναι μία αμφίρροπη μάχη».

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει : «Είμαστε έτοιμοι, κοιτάζουμε ήδη αρκετούς παίκτες που θα μας χρησιμεύσουν, ακόμα και στην Ιταλία. Εδώ στην Ελλάδα η περιπέτειά μου πηγαίνει πολύ καλά, έχουμε κερδίσει το έβδομο σερί πρωτάθλημα, έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες χάρη στον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη. Ξεκινάει το πρότζεκτ της νέας σεζόν και θέλουμε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε».

Όσο για την Κάλιαρι θυμήθηκε: «Είμαι πολύ δεμένος με την Κάλιαρι, πήγα εκεί παιδάκι 19 ετών και ήμουν τυχερός γιατί τότε η Σέριε Α ήταν το πιο σημαντικό πρωτάθλημα στον κόσμο. Είχα την τιμή να με προπονήσουν μεγάλοι όπως ο Ταμπάρες, ο Βεντούρα, ο Ρέια και ο Ουλιβιέρι, αλλά και την τύχη να γνωρίσω έναν πρόεδρο όπως ο Τσελίνο. Ξέρω ότι στην Ιταλία κάποιοι δεν τον εκτιμούν, αλλά εγώ λέω ότι με βοήθησε πάρα πολύ. Σίγουρα παρακολουθώ την πορεία της στο πρωτάθλημα και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την σωτηρία της, γιατί και η σύζυγός μου είναι από το Κάλιαρι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα