Τρεις επιτροπές και forum για το Γουδή

Τρεις επιτροπές και forum για το Γουδή

Νίκος Ρόλλας
Τρεις επιτροπές και forum για το Γουδή

bet365

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση του Δημήτρη Μπαλτάκου με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλο, αποφασίστηκε η δημιουργία τριών επιτροπών και ο τρόπος συμμετοχής των φιλάθλων.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Σε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι επαφές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με εκπροσώπους της Πολιτείας σχετικά με το project της κατασκευής του νέου γηπέδου στο Γουδή. Την Τετάρτη το πρωί, ο Δημήτρης Μπαλτάκος είχε συνάντηση με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλο, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενδεικτικό της διάθεσης που υπάρχει και από τις δύο πλευρές, προκειμένου το όλο σχέδιο να μπει σε στέρεες βάσεις.

Εκεί λοιπόν αποφασίστηκε να συστηθούν τρεις επιτροπές, μία νομική, μία τεχνική και μία οικονομοτεχνική που θα ασχοληθεί από το θέμα, ενώ παράλληλα στην όλη προσπάθεια θα μπορούν να μπει ενεργά και ο κόσμος της ομάδας μέσω της δημιουργίας ενός forum επικοινωνίας. Μέσω αυτού, οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα μπορούν να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους σχετικά με το project, με την ελπίδα το συντομότερο δυνατό να φύγουμε από τα... λόγια και να πάμε στα έργα.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Μανώλης Φάμελος δήλωσε: «Η χωροθέτηση του γηπέδου του Παναθηναϊκού αποτελεί ένα μείζον αναπτυξιακό έργο για την Αθήνα που αλλάζει τις συνθήκες λειτουργίας της πρωτεύουσας. Έχει σαφέστατα αναπτυξιακό χαρακτήρα με τη δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά το βασικό είναι ότι έχει θετικό περιβαλλοντικό ισοζύγιο. Θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής συνολικά. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί η ασφάλεια για τις υποδομές, έτσι ώστε οι επιλογές να είναι περιβαλλοντικά και χωροταξικά ωφέλιμες».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μπαλτάκος είπε: «Η πρόταση της κυβέρνησης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού το τοποθετεί ως λύση του προβλήματος και όχι ως το πρόβλημα αυτό κάθε αυτό. Ππρόκειται να είναι θετικό όχι μόνο για τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά για όλους του πολίτες της Αθήνας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα