Νέα ζημιά με Μπέιλ, χάνει τους ημιτελικούς!
Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).
Ο Ουαλός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού πριν από το ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα, έπαιξε, αλλά αποχώρησε αναγκαστικά με νέο τραυματισμό στη γάμπα.
Όπως έγινε γνωστό, το ρίσκο που πήρε ο Ζιντάν με τη χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι του «Σαντιάγο Μπερναμπέου», του βγήκε σε πολύ μεγάλο κακό, αφού ο Μπέιλ καλείται να μείνει ξανά εκτός δράσης, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.
Αυτό, σημαίνει ότι θα χάσει τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ατλέτικο και φυσικά τα ματς της τελικής ευθείας της La Liga!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
