Ομάρ: «Εάν μείνουμε, υπάρχει η οψιόν μου»

Gazzetta team
Ομάρ: «Εάν μείνουμε, υπάρχει η οψιόν μου»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε σε ΜΜΕ σε Νορβηγία για το μέλλον του και για την πιθανότητα επιστροφής του στην ομάδα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι.
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είπε στη νορβηγική εφημερίδα «Nettavisen»:
Για το μέλλον του: «Είναι αδύνατον να πω τι πρόκειται να συμβεί αυτή τη στιγμή. Πολλά εξαρτώνται από το τι θα συμβεί με τη Χαλ, αλλά δεν καταναλώνω ενέργεια σε αυτό τώρα. Αν παραμείνουμε (σ.σ. στην Premier League), κάτι το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε, τότε υπάρχει οψιόν για να παραμείνω. Αν όχι, τότε έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό».
Για τον Σίλβα: «Με έφερε εδώ και τα έχει πάει πολύ καλά. Προφανώς είναι αρκετά καλός για πολλές ομάδες. Έτσι νομίζω. Το που θα είναι τη νέα σεζόν θα επηρεάσει και εμένα. Την ίδια στιγμή, τα έχω πάει πολύ καλά, οπότε ίσως σύντομα ανοίξουν πόρτες για ευκαιρίες και αλλού, εκτός από τη Χαλ και τον Ολυμπιακό».
Για τον τραυματισμό του: «Συνέβη χωρίς καμία προειδοποίηση. Έτρεξα ήρεμα και ξαφνικά ένιωσα την πλάτη που να με προδίδει εξ ολοκλήρου. Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ήμουν τόσο τρομαγμένος και αυτό ήταν ένα είδος σοκ. Ένας από τους δίσκους στη βάση της μέσης είχε γλιστρήσει, αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν πειράχθηκε κάποιο νεύρο. Επιπροσθέτως, πλέον είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με την αρχή, αλλά είναι τέτοιο το είδος του τραυματισμού που δεν σου επιτρέπει να βιαστείς να επιστρέψεις, γιατί υπάρχει ρίσκο να το πάθεις ξανά. Είχα και πριν κάποια χρόνια προβλήματα τραυματισμών. Είχα υποστεί διάφορες ζημιές. Επανήλθα και είχα μερικές σεζόν χωρίς κανένα σοβαρό τραυματισμό. Και τα πήγα καλά».
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα