Την Τρίτη η δικάσιμος για Σεμπά!

Γιώργος Τσακίρης
Την Τρίτη η δικάσιμος για Σεμπά!

bet365

Ανοιχτή είναι πλέον η συμμετοχή του Σεμπά στην ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, καθώς την Τρίτη υπάρχει η εκδίκαση της υπόθεσης για το χτύπημα εκτός φάσης πάνω στον Αραούχο στο πρώτο ματς.

Πλέον το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί ο Σεμπά στην ρεβάνς του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού (2-1 υπέρ της Ένωσης το σκορ του πρώτου αγώνα στο Φάληρο) είναι πολύ πιθανό αφού ορίστηκε η δικάσιμος για τον ίδιο έπειτα από την αντιαθλητική του κίνηση μετά το δεύτερο τέρμα που δέχτηκε η ομάδα του από τους «κιτρινόμαυρους».

Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε χτυπήσει εκτός φάσης τον Σέρχιο Αραούχο τη στιγμή που ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ έτρεχε για να πανηγυρίσει το νικητήριο (όπως αποδείχτηκε) γκολ που είχε σημειώσει δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Πατίτο στην εστία του Στέφανο Καπίνο στο 64ο λεπτό της πρώτης αναμέτρησης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου...

H Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ λοιπόν όρισε έκτακτη δικάσιμο την Τρίτη (22/04) για να εξετάσει τη δίωξη που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά του άσου του Ολυμπιακού. Αυτή η εξέλιξη από μόνη της είναι αρκετή για να αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο απουσίας του Σεμπά στο ματς - ρεβάνς στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα