Σαουθάμπτον - Μαν. Σίτι 0-3

Σαουθάμπτον - Μαν. Σίτι 0-3

bet365

Ντε Μπρόινε, Σίλβα και Αγουέρο έκρυψαν τη μπάλα, ο αρχηγός βρήκε επιτέλους δίχτυα και η Σίτι πέρασε... αέρας από το Σεντ Μέρις επικρατώντας 3-0 της Σαουθάμπτον!

Μπορεί στο α' μέρος να τα βρήκε σκούρα, μπορεί να μη της δόθηκε πέναλτι, αλλά όταν η Σίτι αποφάσισε να... κρύψει τη μπάλα κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές και να περάσει άνετα από το Σεντ Μέρις. Η Μάντσεστερ επικράτησε 3-0 της Σαουθάμπτον, μείωσε στους επτά από τη 2η θέση, ενώ βρέθηκε στο +7 από την 5η! Απίθανος ο Ντε Μπρόινε του 2ου μέρους, διέλυσε την άμυνα των «Αγίων».

Οι Πολίτες πήραν τον έλεγχο του ματς, είχαν την κατοχή, όχι όμως και τον τρόπο να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Μάλιστα, η πρώτη φάση του ματς ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Τάντιτς να υποδέχεται ωραία την πάσα του Γκαμπιαντίνι, αλλά να μη μπορεί να σκοράρει. Οι Πολίτες απείλησαν σοβαρά στο 36', όταν ο Αγουέρο έβγαλε ιδανικά στον Σίλβα, αλλά ο Ισπανός δε μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Ενα λεπτό αργότερα η Σίτι ζήτησε σωστά πέναλτι, όταν ο Σανέ τσίμπησε τη μπάλα, ο Φόρστερ βρήκε λίγο μπάλα, αλλά γκρέμισε και τον Γερμανό, αλλά ο διαιτητής έχασε τη φάση! Η ομάδα του Γκουαρδιόλα ήταν καταιγιστική στην επανάληψη και ο Ντε Μπρόινε καρπώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας. Στο 55' ο Φόρστερ ήταν... αλλού κι έχασε την κεφαλιά του Κομπανί.

Ετσι, ο αρχηγός της Σίτι σκόραρε στην Premier League για πρώτη φορά έπειτα τον Αύγουστο του 2015! Στο 65' Σίλβα και Αγουέρο έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς, ωστόσο η Σίτι δεν το πλήρωσε. Στο 77' ο Ντε Μπρόινε μαζί με τους Σίλβα – Αγουέρο έκρυψαν τη μπάλα, ο Βέλγος μοίρασε στο Σανέ και ο Γερμανός δεν αστόχησε. Στο 80' ο Ντε Μπρόινε έκανε άνω – κάτω την αντίπαλη άμυνα, μοίρασε στον Αγουέρο, ο οποίος διαμόρφωσε το 3-0. Μάλιστα, ο Βέλγος μοίρασε την 13η ασίστ στην PL και φυσικά βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Σοάρες, Στίφενς, Γιοσίντα, Μπέρτραντ, Ντέιβις, Χόιμπιεργκ, Γουόρν (60' Λονγκ – 82' Ροντρίγκες), Τάντιτς, Ρέντμοντ, Γκαμπιαντίνι (60' Μπουφάλ)

Μάντσεστερ Σίτι: Μπράβο, Νάβας, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί, Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε, Τουρέ, Σίλβα (82' Ζαμπαλέτα), Σανέ (86' Στέρλινγκ), Αγουέρο (89' Ιεανάτσο)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα