Η μάχη των σκόρερ: Δεν το χάνει ο Μπεργκ!

Gazzetta team
Η μάχη των σκόρερ: Δεν το χάνει ο Μπεργκ!

bet365

Με τον Μάρκους Μπεργκ να προηγείται κατά 4 γκολ του Χαμζά Γιουνές η... μάχη του πρώτου σκόρερ της σεζόν έχει ουσιαστικά κριθεί δύο αγώνες πριν το τέλος.

Κούρσα για ένα τεράστιο φαβορί και ένα μικρό αουτσάιντερ έχει εξελιχθεί αυτή για τον πρώτο σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα. Με δύο αγωνιστικές να απομένουν ο Μάρκους Μπεργκ προπορεύεται, έχοντας στείλει την μπάλα στα αντιπαλα δίχτυα 21 φορές. Τέσσερα λιγότερα (17) είναι αυτά που έχει πετύχει ο Χαμζά Γιουνές, αλλά με δύο αγώνες να απομένουν θα είναι τεράστια έκπληξη να φτάσει και να ξεπεράσει τον Σουηδό.

Στην τρίτη θέση βρίσκονται μαζί με 13 ο Μπράουν Ιντέγε που συνεχίζει την καριέρα του στην Κίνα, αλλά και ο Κόντε που ωστόσο λόγω τραυματισμού δεν θα αγωνιστεί στα δύο ματς που απομένουν. Ο πέμπτος που έχει πετύχει διψήφιο αριθμό είναι ο Γιακουμάκης με 11.

Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ έχουν ως εξής:

1. Μάρκους Μπεργκ 21

2. Χαμζά Γιουνές 17

3. Μπράουν Ιντέγε 13

4. Πέδρο Κόντε 13

5. Γιώργος Γιακουμάκης 11

6. Ελ Φαρντού Μπεν 9

7. Τόμας Πέκχαρτ 9

8. Θωμάς Ναζλίδης 9

9. Γιώργος Μανούσος 8

10. Ροτζέριο Τουράμ 7

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα