Νέα «καμπάνα» σε Ηρακλή

Νέα «καμπάνα» σε Ηρακλή

Gazzetta team
Νέα «καμπάνα» σε Ηρακλή

bet365

Παρά την εντός αγωνιστικού χώρου μάχη, ο Ηρακλής συνεχίζει να κινδυνεύει. Πλέον ορατή η... καμπάνα των «-6 βαθμών» λόγω οφειλών που υπάρχουν σε Μπλέτσα και Αντωνίου.

Νέοι «μπελάδες» υπάρχουν για τον Ηρακλή, καθώς στην ομάδα υπάρχει πρωτόδικη απόφαση για αφαίρεση 6 βαθμών λόγω οφειλών που υπάρχουν σε Γιώργο Μπλέτσα και τον Γιάννη Αντωνίου. Τα χρήματα που πρέπει να βρει ο Γηραιός για να μην «ενεργοποιηθεί» η ποινή είναι περίπου 22.000 ευρώ, ενώ διευθετήθηκε εκείνη που υπήρχε προς τον Χαντί.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Aναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η σχετική ανακοίνωση:

«Αριθμός απόφασης 41/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (9.792,50 €) του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Αντωνίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 163/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 42/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (12.849,98 €), του ποδοσφαιριστή Γεωργίου Μπλέτσα , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 162/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα