Όλοι στο πλευρό της Ντόρτμουντ

Όλοι στο πλευρό της Ντόρτμουντ

Θοδωρής Βασίλης
Όλοι στο πλευρό της Ντόρτμουντ

bet365

Στο πλευρό της Ντόρτμουντ όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα. Από τις Μπάγερν και Σάλκε, μέχρι την FIFA και την UEFA, αλλά και τις σημαντικότερες εφημερίδες της Ευρώπης, δείχνουν την αλληλεγγύη τους.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η επίθεση κατά της αποστολής της Ντόρτμουντ, σύσσωμος ο ποδοσφαιρικό κόσμος στάθηκε στο πλευρό των Βεστφαλών όσο και του τραυματία Μαρκ Μπάτρα δείχνοντας την αλληλεγγύη του. Από τις δύο μεγάλες της αντιπάλους Σάλκε και Μπάγερν Μονάχου, μέχρι και πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως ο Ιλκάι Γκουντογκάν, αλλά και η FIFA με την UEFA.

Στο πλευρό της Ντόρτμουντ όλος ο αγνός κόσμος αλλά και μεγάλες εφημερίδες όπως η γερμανική Bild αλλά και η γαλλική L' Equipe που έστειλαν συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης, ενώ χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των φίλων της Μονακό που τραγουδούσαν το όνομα της γερμανικής ομάδας.

Αρχικά ο Ιλκάι Γκουντογκάν σοκαρισμένος έδωσε την ευχή στο twitter, για να ακολουθήσουν Σάλκε και Μπάγερν. Στη συνέχεια ήταν η σειρά των οπαδών της Μονακό να δείξουν την συμπαράστασή τους φωνάζοντας μέσα στις εξέδρες του Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ ρυθμικά το όνομα της ομάδας.

Στο πλευρό της ομάδας και η FIFA με την UEFA, αλλά και οι σημαντικότερες εφημερίδες στην Ευρώπη. Το μήνυμα της Bild συγκίνησε, ενώ η L' Equipe ανέφερε στο πρωτοσέλιδό της ότι είναι Όλοι μαζί . Στο πλευρό της Ντόρτμουντ και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας ότι όλη η Ευρώπη είναι Ντόρτμουντ.

Ο διεθνής Τύπος συγκλονισμένος μετέφερε το ρεπορτάζ από την επίθεση στον κορυφαίο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό θεσμό κι όχι απλά στη Ντόρτμουντ, ενώ, οι μεγάλοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι με μηνύματά τους θέλησαν να κάνουν σαφές στους Βεστφαλούς πως σε τέτοια περιστατικά, είναι όλοι ενωμένοι!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα