Δέχθηκαν επίθεση οπαδοί της Λέστερ στη Μαδρίτη

Κώστας Ζάλιαρης
Δέχθηκαν επίθεση οπαδοί της Λέστερ στη Μαδρίτη

bet365

Απρόκλητη επίθεση από άνδρες της Αστυνομίας δέχθηκαν οπαδοί της Λέστερ, το βράδυ της Τρίτης στη Μαδρίτη!

Βάσει του ρεπορτάζ του απεσταλμένου του BBC στην ισπανική πρωτεύουσα για το παιχνίδι των «αλεπούδων» απέναντι στην Ατλέτικο, Φιλ Μακί, οι Άγγλοι επισκέπτες δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από αστυνομικούς, αποκομίζοντας τραύματα.

«Μελανιές, χτυπήματα και πληγές στο κεφάλι και στα χέρια» ήταν ο απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, όπως ανέφερε ο απεσταλμένος του βρετανικού Μέσου στο ραδιόφωνο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα