Εβερτον – Λέστερ 4-2

Γιώργος Καραμάνος
Εβερτον – Λέστερ 4-2

bet365

Τα Ζαχαρωτά έβαλαν τέλος στο σερί νικών των πρωταθλητών με τον διάδοχο του Ρανιέρι, ισοφάρισαν ένα δικό τους ρεκόρ και τρέχουν για την Ευρώπη.

Πέντε διαδοχικές νίκες είχε η Λέστερ με τον Κρεγκ Σέξπιρ στον πάγκο της, αλλά αυτό σταμάτησε στο «Γκούντισον Παρκ», όπου η Εβερτον δημιούργησε το δικό της ρεκόρ ή για την ακρίβεια, το ισοφάρισε. Σε ένα απίθανο ματς με πολλά γκολ στο ξεκίνημά του, τα Ζαχαρωτά επικράτησαν 4-2 και τρέχουν επτά σερί νίκες στο γήπεδό τους για δεύτερη φορά στην Premier League.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μόλις 30 δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Εβερτον για να βρει δίχτυα. Ο Μιραλάς έκανε σπουδαία επέλαση, πέρασε τρεις αντιπάλους, η μπάλα έφτασε στον πιτσιρικά Ντέιβις, που πλάσαρε όμορφα για το δεύτερο ταχύτερο φετινό στην Premier League. Ωστόσο, η Λέστερ βρήκε άμεσα την ανατροπή. Ο Σλιμανί με πλασέ κάτω από τα πόδια (4') και ο Ολμπράιτον (10') με εκπληκτικό φάουλ από πλάγια θέση, το γύρισαν.

Και των πρωταθλητών η χαρά όμως δεν είχε διάρκεια. Από τέλεια σέντρα του Μπάρκλεϊ ο Λουκάκου (23') με κεφαλιά ισοφάρισε και επίσης με κεφαλιά από κόρνερ το γύρισε εκ νέου ο Γιαγκέλκα (41'). Με κοντινό σουτ ο Λουκάκου (58') κλειδωσε τη νίκη για τους γηπεδούχους και σκοράροντας για επτά διαδοχικά ματς πρωταθλήματος, έφτασε τα 23 τέρματα.

Πλέον η Εβερτον παίζει δυνατά για μία θέση στην Ευρώπη, καθώς λογικά θα δώσει εισιτήριο για το Europa League και η 7η θέση, ενώ η Λέστερ ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Μαδρίτη και τη δική της ιστορική στιγμή στα προημιτελικά του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα