Ουάρντα, εκδρομές, τραυματισμοί...

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Ουάρντα, εκδρομές, τραυματισμοί...

bet365

Ο Inspector Gazzet αναρωτιέται με τον Αιγύπτιο μέσο και τα πειθαρχικά παραπτώματα που έχει υποπέσει σε λίγες εβδομάδες αλλά και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Καλησπέρα αγαπημένα μου Gazzettόπαιδα. Επέστρεψα μετά το σκάουτινγκ που έκανα στα γήπεδα της Ευρώπης τώρα που οι μικρές Εθνικές ομάδες έδιναν δεκάδες ματς. Δυστυχώς ανθρώπους από ελληνικές ομάδες δεν είδα. Ισως να ήταν και τυχαίο. Ισως λέω, αν και δεν τις κόβω ν' ασχολούνται. Να 'ναι καλά οι Καρντόσο, Εσιέν, Λέσκοτ και Μπερμπάτοφ. Πεταμένα λεφτά.

Την κλείνω την παρένθεση γιατί θ' ασχοληθώ με τον κύριο Αμρ Μετχάντ Μοχσέν Ουάρντα. Ωραίος τύπος που λέει κι ένα παιδί στα γραφεία του gazzetta.gr. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν αποφάσισε να σκάσει μισό εκατομμύριο ευρώ στον Παναιτωλικό για τον Αιγύπτιο και όπως ενημερώθηκα την επόμενη μέρα οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου πήγαν στην εκκλησία ν' ανάψουν κι ένα κεράκι για το θαύμα που πέτυχαν.

Το ένα πειθαρχικό παράπτωμα του Αιγύπτιου έχει γίνει γνωστό. Πήγε στην πατρίδα του λέει για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων και ξέχασε να γυρίσει. Παρά το γεγονός ότι ζήτησε (και πήρε) επιπλέον μια μέρα άδεια εντούτοις πέρασαν κι άλλες μέχρι να τον βρει ο Μίχελ. Μέχρι και τον πατέρα του έψαξαν στον ΠΑΟΚ.

Τι τους είπε ο μπαμπάς, Μετχάντ; «Ξέρει πολύ καλά ο γιος μου σε ποια ομάδα αγωνίζεται και θα ζητήσει συγνώμη για ότι έγινε». Αλλά λέει ο μπαμπάς, αλλά κάνει ο κανακάρης του. Γιατί όμως μου είπε ο σπιούνος μου στην Τούμπα το συγκεκριμένο παράπτωμα δεν ήταν το μοναδικό του Ουάρντα ο οποίος πήρε άδεια από την... σημαία.

Εχει προηγηθεί κι άλλο κρούσμα. Άλλωστε και από το τελευταίο –πριν από τη διακοπή- παιχνίδι ήταν εκτός αποστολής. Τότε είπαν ότι ήταν τραυματίας, αλλά μια χαρά προπόνηση έκανε δύο μέρες αργότερα με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου. Εκεί τον... τσίμπησαν στον ΠΑΟΚ.

Τι συνέβη; «Inspector το λέω σε σένα και σε κανέναν άλλο. Εδώ πάνω τρώνε τιμωρίες μέχρι και για τα like που κάνουν στο Instagram». Μ' έπιασε νευρικό και του είπα να συνεχίσει. «Κατάλαβε από τα πλάνα του Ιβιτς ότι δεν θα είναι βασικός και άρχισε τρελίτσα. Πονάω εδώ, πονάω εκεί και μετά πέταγε στις προπονήσεις της Αιγύπτου».

Δεν μου κάνουν εντύπωση αυτά αγαπητά μου Gazzettόπαιδα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως δεν ήξεραν στον ΠΑΟΚ τον χαρακτήρα του Ουάρντα και αποφάσισαν να δώσουν μια 500αρα στον Παναιτωλικό. Ο κόσμος το 'χε τούμπανο, αλλά μάλλον οι άνθρωποι που αποφασίζουν για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ δεν το είχαν ακούσει. Θα ήταν για χαλαρό καφεδάκι πιθανότατα. Από την τσέπη τους τα βγάζουν, θα μου πείτε; Και δίκιο θα έχετε...

Για απορίες και ειδήσεις συνεχίστε να με ακολουθείτε @InspectorGazzet. Μαζεύω ερωτήσεις για να πάρετε απαντήσεις.

Σας αφήνω να τσεκάρω μια είδηση της τελευταίας στιγμής. Τον έκαναν μεταγραφή και του είπαν να ψάξει ήδη ομάδα. Δεν αναφέρομαι στον Ουάρντα φυσικά. Ελα Παναγία μου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet