Τρελά όνειρα για Εζίλ στην Φενέρμπαχτσε!

Τρελά όνειρα για Εζίλ στην Φενέρμπαχτσε!

bet365

Οι γονείς του Τούρκοι, η αγαπημένη του από την Τουρκία και η έπαυλη που αγόρασε πρόσφατα είναι στην Πόλη. Λέτε να καταφέρει η Φενέρμπαχτσε να αποτελέσει και το επόμενο επαγγελματικό σπίτι του Μεζούτ Εζίλ; Τα «καναρίνια», πάντως, έχουν τα δικά τους όνειρα!

Όσο ο Εζίλ δεν υπογράφει συμβόλαιο ανανέωσης με την Άρσεναλ, τόσο άλλες ομάδες κάνουν όνειρα για την απόκτησή του από το επόμενο καλοκαίρι.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Γερμανό διεθνή μέσο να αποτελεί το μεγάλο πόθο των ανθρώπων της Φενέρμπαχτσε.

Πώς μπορεί να γίνει το deal όμως; Αρχικά θα πρέπει να ξεφορτωθούν το παχυλό συμβόλαιο του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος στο τέλος της σεζόν έτσι κι αλλιώς αναμένεται να... χαιρετήσει.

Γερμανία - Αγγλία με επιστροφή αν σκοράρει ο Βάρντι οποιαδήποτε στιγμή.

Στη Φενέρ ποντάρουν και σε όσα συνδέουν τον Εζίλ με την χώρα, μιας και πέρα από Τούρκους γονείς, έχει είναι αρραβωνιασμένος με την Miss Τουρκία Amine Gulse. Μάλιστα, ο Εζίλ έχει αγοράσει στην Πόλη και μία έπαυλη αξίας 5.000.000 δολαρίων.

Ετσι, πιστεύεται ότι με την πρόταση ενός καλός συμβολαίου δεν θα ήταν απίθανο να τον πείσουν να υπογράψει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα