Στο... τραπέζι και ελληνικές λύσεις για τον Ολυμπιακό!

Στο... τραπέζι και ελληνικές λύσεις για τον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Στο... τραπέζι και ελληνικές λύσεις για τον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά τον επόμενο τεχνικό του και ενώ στον... ορίζοντα υπάρχει και λύση Έλληνα προπονητή. Το όνομα του Λεμονή και η διάψευση.

Η προσπάθεια των Πειραιωτών να κλείσουν τον επόμενο τεχνικό τους καλά κρατεί.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Ολυμπιακός εκτός από τις επιλογές του στο εξωτερικό (σ.σ. απ' όπου δεν έχει λάβει ακόμα θετική απάντηση από πουθενά και κυρίως από τους Γάλλους με τον Γκαρντ να φέρεται να έδωσε αρνητική απάντηση σε πρώτη φάση και τον Μοντανιέ να παραμένει διστακτικός) φέρεται να κοιτάζει ξανά και περιπτώσεις Ελλήνων τεχνικών. Τις τελευταίες ημέρες (σ.σ. και ώρες) τα ονόματα που έχουν κυρίως διαρρεύσει είναι των Δώνη και Λεμονή.

Φαίνεται μάλιστα πως πιο έντονα... παίζει η επιλογή Λεμονή (σ.σ. ως προσωρινή και... υπηρεσιακή λύση), ο οποίος εξετάζεται και δείχνει να κερδίζει για τα καλά πόντους. Ως επιλογές το τελευταίο διάστημα από Ελλάδα είχαν προκύψει και οι Τσιώλης και Αναστόπουλος. Πάντως από κύκλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδεται πως υπάρχει θέμα Λεμονή. Από το περιβάλλον του έμπειρου τεχνικού επίσης διαψεύδεται και αναφέρεται ότι δεν υπάρχει κάτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα