Και οι άνδρες επιστρέφουν στην Παιανία

Και οι άνδρες επιστρέφουν στην Παιανία

Gazzetta team
Και οι άνδρες επιστρέφουν στην Παιανία

bet365

Στην Παιανία θα διανυκτερεύουν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού πριν τους εντός Λεκανοπεδίου αγώνες του... τριφυλλιού.

Κοντά στην ολική όπως όλα δείχνουν επιστροφή στην Παιανία είναι οι... πράσινοι. Μετά τις ακαδημίες που έτσι και αλλιώς χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις, όπως γράφει η εφημερίδα «Goal» και οι άνδρες θα επιστρέφουν στην Παιανία. Αρχικά η επιστροφή θα έχει να κάνει με την διανυκτέρευση αλλά και τις προπονήσεις πριν τους εντός Λεκανοπεδίου αγώνες, προκειμένου η ΠΑΕ να μπορέσει να γλιτώσει και τα έξοδα ξενοδοχείου.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα για την επιστροφή που αναμένεται να γίνει μέσα στις διακοπές του Πάσχα, ενώ δεν χρειαστεί οι... πράσινοι να δώσουν περισσότερα χρήματα από όσα είχαν συμφωνήσει με το Γιώργο Βαρδινογιάννη για την χρησιμοποίησή του από τις ακαδημίες. Συγκεκριμένα η τιμή θα παραμείνει στις 120.000 ευρώ το χρόνο, συν τα λειτουργικά έξοδα, με τον Παναθηναϊκό να πρέπει να καλύψει και τα έξοδα για τους ξενώνες. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως οι σχέσεις Βαρδινογιάννη με Αλαφούζο δείχνουν να είναι οι καλύτερες δυνατές, σε σημείο οι δύο άνδρες να είδαν μαζί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα