Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη 3-1

Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη 3-1

bet365

Με τον Αντουάν Γκριζμάν να σκοράρει και να δίνει ασίστ, η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβλήθηκε 3-1 της Σεβίλλης στο Vicent Calderon και έκανε ασφαλή τη θέση της στην 4άδα.

Η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε έβαλε τέλος στην όποια φαντασίωση των Ανδαλουσιάνων για πρωτάθλημα, τους πλησίασε στους 2 βαθμούς και σφράγισε ουσιαστικά την παρουσία της στην πρώτη 4άδα της La Liga. Στο 13' έχασαν την πρώτη τους σημαντική ευκαιρία οι γηπεδούχοι, καθώς ο Κέβιν Γκαμεϊρό βρήκε χώρο αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του πήγε στο οριζόντιο. Στο 34' η Σεβίλλη ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Μπεν Γιεντέρ από τον Ομπλακ, όμως η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ τρία λεπτά αργότερα, όταν το φάουλ του Γκριζμάν έπιασε κοιμώμενη την άμυνα των τριών της Σεβίλλης και ο Ντιέγο Γοδίν έκανε με κεφαλιά το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Δυνατά μπήκε στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο. Στο 51' ο Γκριζμάν έχασε στο 51' τρελή ευκαιρία αφού μόνος με τον Σέρχιο Ρίκο πλάσαρε άουτ, όμως νίκησε τον πορτέρο της Σεβίλλης δέκα λεπτά αργότερα με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ (2-0). Ο Γάλλος επιθετικός ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις και στο 67' δεν έκανε καλά το γύρισμα, όμως στο 77' η Ατλέτικο πανηγύρισε το τρίτο της γκολ όταν ύστερα από προσπάθεια του Χουανφράν από δεξιά ο Σέρχιο Ρίκο απέκρουσε πάνω στον Κόκε, ο οποίος σε κενή εστία έκανε εύκολα το 3-0. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε ύστερα από το γκολ του Χοακίν Κορέα στο 86' με μπάσιμο στην περιοχή και ωραίο τελείωμα.

Παίξε νόμιμα στο Survivor με ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο νικητή!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα