«Πυρά» Ζιλμπέρτο Σίλβα κατά παικτών στην Άρσεναλ!

«Πυρά» Ζιλμπέρτο Σίλβα κατά παικτών στην Άρσεναλ!

Κώστας Ζάλιαρης
«Πυρά» Ζιλμπέρτο Σίλβα κατά παικτών στην Άρσεναλ!

bet365

Να κάνουν επιτέλους κάτι για ν' ανταποδώσουν τη στήριξη που τους παρέχει ο Βενγκέρ και να βοηθήσουν τον Αλσατό κόουτς «φώναξε» προς τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην κατάσταση που επικρατεί.

Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος των «κανονιέρηδων», μέλος της ομάδας που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα το 2004 και πρώην αστέρας του Παναθηναϊκού, ανέφερε για τον λονδρέζικο σύλλογο.

«Θα πρέπει επιτέλους οι ποδοσφαιριστές να κάνουν κάτι και για τον Βενγκέρ.

Ορισμένες φορές, όταν είσαι απ' έξω, βλέπεις όσα θέλεις να δεις. Κατ' εμέ, θα πρέπει επιτέλους οι ποδοσφαιριστές να κάνουν κάτι για να δείξουν τη στήριξή τους στον Βενγκέρ. Δώστε του κάτι πίσω, ενωθείτε. Γίνετε ομάδα. Είναι ο μόνος τρόπος να διαχειριστείς την πίεση αυτή τη στιγμή και να ηρεμήσει η κατάσταση.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης.

Ουδείς είναι μόνος του σε αυτό το θέμα. Δεν προέκυψε μόνη της η πίεση, δεν είναι ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν ευθύνη. Όλοι είναι μέρος της αιτίας της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή στην Άρσεναλ. Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές ν' αντιλαμβάνονται ξεκάθαρα περί τίνος πρόκειται όταν αναφέρονται στον Βενγκέρ και τι σημαίνει αυτός ο άνθρωπος για τον σύλλογο. Είναι στο χέρι τους να πιστέψουν ότι μπορούν ν' ανατραπούν τα πράγματα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα