Ενήμεροι στον Παναθηναϊκό για Γουδή

Ενήμεροι στον Παναθηναϊκό για Γουδή

Νίκος Αθανασίου
Ενήμεροι στον Παναθηναϊκό για Γουδή

bet365

Η είδηση για την επιστροφή στο σχέδιο «Γουδή» για το γήπεδο, ήταν κάτι για το οποίο ήταν ενήμεροι στον Παναθηναϊκό.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» σχετικά με την πρόθεση της Κυβέρνησης το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού να φτιαχτεί στο Γουδή, σίγουρα εξέπληξε τους φίλους του «τριφυλλιού». Όχι όμως και την διοίκηση της ομάδας...

Και αυτό γιατί Ερασιτέχνης και ΠΑΕ ήταν ενήμεροι για την κίνηση αυτή του Αλέξη Τσίπρα, έχοντας κάνει επαφές επί του θέματος το τελευταίο δεκαήμερο.

Ρόμα - Λυών με επιστροφή, αν ο Τζέκο σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Βέβαια, άπαντες στην ομάδα κρατούν χαμηλά την μπάλα, καθώς ο σύλλογος έχει... καεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν με το συγκεκριμένο θέμα, όπως έγινε για παράδειγμα με το project του Βοτανικού, το οποίο σταμάτησε λόγω των... κορμοράνων.

Άλλωστε υπάρχουν σημαντικοί παράμετροι που δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά και εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεραστούν, όπως είναι οι αντιδράσεις των γύρω Δήμων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα