Προπονήθηκαν Κλωναρίδης και Κουτρουμπής

Προπονήθηκαν Κλωναρίδης και Κουτρουμπής

Κώστας Ζάλιαρης
Προπονήθηκαν Κλωναρίδης και Κουτρουμπής

bet365

Άπαντες παρόντες πλην του Νίκου Μαρινάκη, στον Παναθηναϊκό, στη συνέχιση της προετοιμασίας για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τους Βίκτωρα Κλωναρίδη και Γιώργο Κουτρουμπή να συμμετέχουν κανονικά, πράγμα που χαροποίησε ιδιαίτερα τον κόουτς του «τριφυλλιού», γνωρίζοντας πως ο μοναδικός απών είναι πλέον ο Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Ο Κλωναρίδης επανήλθε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης έχοντας χάσει το παιχνίδι με τον Ηρακλή το περασμένο Σάββατο λόγω της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε, έχοντας προσβληθεί την περασμένη εβδομάδα από ίωση.

Από την πλευρά του, ο Κουτρουμπής επέστρεψε έπειτα από το χτύπημα στο κεφάλι και τα οχτώ ράμματα με τα οποία αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη και την αναμέτρηση με τον «Γηραιό».

Λέστερ - Σεβίλλη με επιστροφή, αν ο Βάρντι σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις δύναμης και παιχνίδι με στοιχεία τακτικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα