Παραδέχεται τις αναταραχές στην Άρσεναλ ο Γουόλκοτ!

Παραδέχεται τις αναταραχές στην Άρσεναλ ο Γουόλκοτ!

Κώστας Ζάλιαρης
Παραδέχεται τις αναταραχές στην Άρσεναλ ο Γουόλκοτ!

bet365

Λόγια που αποδεικνύουν ότι στο εσωτερικό της Άρσεναλ το κλίμα κάθε άλλο παρά ιδανικό είναι μεταξύ των παικτών, ξεστόμισε ο Θίο Γουόλκοτ, αποκαλύπτοντας και τα όσα φημολογείται πως έχουν συμβεί με τον Αλέξις Σάντσες...

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος των «κανονιέρηδων» στον νέο διασυρμό από τους Βαυαρούς (5-1), μέσα στη γενικότερη απογοήτευση και λύπη του για την βραδιά ντροπής που βίωσε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο «Έμιρεϊτς», ανέφερε:

«Έχουν συμβεί πράγματα στις προπονήσεις, όμως νομίζω ότι είναι περιστατικά που γενικότερα συμβαίνουν στις ομάδες... Ωστόσο, είναι κάτι που το συναντάς τόσο συχνά στην Άρσεναλ αυτό. Ναι, έχουν συμβεί περιστατικά. Πρέπει όμως να μείνουν στ' αποδυτήρια όλα αυτά και να βρούμε τη λύση εμείς οι ποδοσφαιριστές μεταξύ μας, αλλά και με τον προπονητή.

Μπαρτσελόνα - Παρί Σ.Ζ. με επιστροφή, αν ο Μέσι σκοράρει το πρώτο γκολ του ματς.

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Δεν γίνεται ο ένας να τσακώνεται με τον άλλον. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, όμως δεν μας επηρέασαν όσα έχουν συμβεί. Όχι τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπάγερν. Είναι κρίμα γιατί το 5-1 είναι σκορ που θα μπορούσε να κάνει τον οποιονδήποτε να πιστέψει ότι τα παρατήσαμε, όμως δεν είναι έτσι. Δεν είμαστε παίκτες που τα παρατάμε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα