Έτοιμος ο Γκάλο για ΠΑΟΚ!

Έτοιμος ο Γκάλο για ΠΑΟΚ!

Έτοιμος ο Γκάλο για ΠΑΟΚ!

bet365

Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής, θεραπεία Βράνιες, Μπάρκας και Αλμέιδα, ατομικό ο Πατίτο και ο Μπακάκης, κανονικά ο Γκάλο.

Ο αγώνας με τον Πανιώνιο αποτελεί ήδη παρελθόν για την ΑΕΚ και στα Σπάτα ξεκίνησε ήδη η προετοιμασία για τον κρίσιμο αγώνα με τον ΑΕΚ. Για άλλη μια εβδομάδα τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ογκνιέν Βράνιες να έχει ένα αιμάτωμα στους περιονιαίους μύες και υποβλήθηκε σε θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο.
Θεραπεία έκανε και ο Βασίλης Μπάρκας που υποφέρει από διάστρεμμα ποδοκνημικής, όπως και ο Ούγκο Αλμέιδα. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μιχάλης Μπακάκης και Πάτο Ροντρίγκες, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνέχισε το μετεγχειρητικό του πρόγραμμα.

Μετά το 5:1 του Μονάχου η Άρσεναλ παίζει μόνο για το γόητρο. Θα κερδίσει τη Μπάγερν στο Λονδίνο στον επαναληπτικό;

Εκτός από δυσάρεστα υπήρχαν κι ευχάριστα για τον Ισπανό τεχνικό, αφού προπονήθηκε κανονικά ο Ροντρίγκο Γκάλο κάτι που σημαίνει ότι υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής. H προπόνηση της Τετάρτης θα αρχίσει στις 10.30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα