Ζιλμπέρτο Σίλβα για Βενγκέρ: «Ήρθε η ώρα του»

Ζιλμπέρτο Σίλβα για Βενγκέρ: «Ήρθε η ώρα του»

Ζιλμπέρτο Σίλβα για Βενγκέρ: «Ήρθε η ώρα του»

bet365

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τονίζει τα σημεία που κάνουν τον Βενγκέρ να υστερεί σε σχέση με τους ανταγωνιστές του και τονίζει ότι η ώρα να αποσυρθεί ο Αλσατός, μάλλον έχει έρθει.

Μαζί κατέκτησαν την Premier League τη σεζόν 2003-2004. Πήραν το FA Cup, το FA Community Shield (2 φορές) και πήγαν στον τελικό του champions League.

Μαζί πέτυχαν πολλά αλλά πλέον η Άρσεναλ είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο στο Νησί κι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τονίζει ότι μάλλον ήρθε η ώρα για τον Αλσατό να πάψει να κάθεται στον πάγκο των «κανονιέρηδων».

«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για Βενγκέρ», είπε αρχικά στο «Sport360» ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αναφερόμενος στο μέλλον του Αλσατού και συνέχισε:

«Ο περισσότερος χρόνος του έχει τελειώσει όχι επειδή δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά πια, αλλά ίσως επειδή οι άλλοι σύλλογοι έχουν αλλάξει τον τρόπο που εργάζονται και που κάνουν πράγματα.

Δεν έχει αλλάξει πολύ, δεν έχει αλλάξει τον τρόπο που εργάζεται - όχι επειδή δεν θέλει, αλλά δεν είναι εύκολο να ανταγωνιστείς συλλόγους που ξοδεύουν πολλά χρήματα κάθε χρόνο. Έχει υπάρξει στην Premier League περισσότερο από αυτούς τους προπονητές (Κόντε, Γκουαρδιόλα και Κλοπ).

Ο Βενγκέρ έχει περάσει πολλά περισσότερα χρόνια απ' αυτούς στην Premier League. Αυτοί είναι νεότεροι και με μεγαλύτερο κίνητρο. Εχουν περισσότερη ενέργεια και πηγές για να νικήσουν απέναντι στον Βενγκέρ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα