Πρώτη φορά μετά το 2009 τέσσερις αλλαγές προπονητών!

Πρώτη φορά μετά το 2009 τέσσερις αλλαγές προπονητών!

Πρώτη φορά μετά το 2009 τέσσερις αλλαγές προπονητών!

bet365

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αλλαγή προπονητή για 4η φορά φέτος και μπορεί να πάει και σε πέμπτο. Κάτι που έχει να γίνει από την εποχή Κόκκαλη και την σεζόν του 2009 με Κετσπάγια!
Ήταν καλοκαίρι του 2009 όταν ο Σωκράτης Κόκκαλης εμπιστευόταν τα ηνία της ομάδας του Ολυμπιακού στον Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς είχε αποκλείσει τους ερυθρόλευκους την αμέσως προηγούμενη χρονιά από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ως διάδοχος του Ερνέστο Βαλβέρδε ο Κετσπάγια δεν έγινε ποτέ αποδεκτός από τον κόσμο ενώ έμεινε στην ιστορία η περίφημη ατάκα για την... χολέρα. Η ισοπαλία με Καβάλα και η βαριά φιλική ήττα από τον Εργοτέλη σήμαναν το τέλος του Τιμούρ Κετσπάγια.
Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αποτέλεσε τον επόμενο τεχνικό εκείνης της σεζόν. Μετά ήταν η σειρά του Βραζιλιάνου Ζίκο, κατόπιν εισηγήσεως τότε του Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο έμπειρος κόουτς δεν έφυγε με καλό τρόπο από τους Πειραιώτες και ενώ είχε προηγηθεί ένα ρεπό πολλών ημερών τις γιορτές των Χριστουγεννών που αποτέλεσε και το ποτήρι που... ξεχείλισε. Στην συνέχεια ανέλαβε τεχνικό δίδυμο ο Μπάντοβιτς με τον Νινιάδη που τελείωσαν την χρονιά. Σύνολο τέσσερις αλλαγές δηλαδή.
Περνάμε στον σημερινό Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι και σχεδόν στις αρχές της προετοιμασίας έφυγε ο Μάρκο Σίλβα. Ανέλαβε μετά ο Βίκτορ Σάντσεθ για να έρθει ο ηχηρός αποκλεισμός από την Χαποέλ Μπερ Σεβά και η απόλυσή του. Μετά τον Ισπανό ήρθε η εποχή Μπέντο, που τελείωσε και τυπικά σήμερα για να αναλάβει προσωρινά η τριάδα των Βούζα, Ιμπαγάσα και Πάντου με πρώτο προπονητή τον Βούζα.
Ήδη στον πορτογαλικό Τύπο τονίζεται πως μία βασική αιτία της αποχώρησης του Μπέντο ήταν οι κακές του σχέσεις με αρκετούς πια παίκτες, πέραν των δηλώσεών του και των αρνητικών αποτελεσμάτων. Σύνολο λοιπόν τέσσερις αλλαγές για την χρονιά 2016 - 2017, που κάλλιστα μπορεί να γίνουν και πέντε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα