Σφίγγει ο κλοιός για Μπέντο!

Σφίγγει ο κλοιός για Μπέντο!

Σφίγγει ο κλοιός για Μπέντο!

bet365

Οπως έγραψε από χθες το Gazzetta.gr, το κλίμα είναι βαρύ για τον Πορτογάλο. Δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να πάει στο ματς με την Μπεσίκτας χωρίς τον Μπέντο στον πάγκο.

Το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι πολύ βαρύ για τον Πορτογάλο, όχι μόνο για την ήττα στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε μετά, κατηγορώντας ουσιαστικά παίκτες και διοίκηση!

Ολα δείχνουν ότι δεν θα είναι στον πάγκο, στο ματς του Europa League με την Μπεσίκτας και η λύση σε αυτό το παιχνίδι θα βρεθεί εκ των έσω, δηλαδή από άνθρωπο που είναι στην ομάδα και θα αναλάβει το βαρύ φορτίο να καθοδηγήσει τους ερυθρόλευκους στο δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Φυσικά όλη αυτή η ατμόσφαιρα επιβαρύνει την ομάδα, λίγες ημέρες πριν από το πρώτο ματς με την Μπεσίκτας με τους περισσότερους «ερυθρόλευκους» παίκτες να απορούν για όσα είπε ο Μπέντο.

Μέσα σε αυτό το κλίμα εντάσσεται και η πρωτοφανής επίθεση του Τσόρι, στον Πορτογάλο προπονητή, τον οποίο κατηγορεί κυρίως για όσα δήλωσε μετά τον αγώνα... Από εκεί και πέρα, πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είναι ο Φιλίπ Μοντανιέ... Οριστικές αποφάσεις και ανακοινώσεις αναμένονται προσεχώς και ενώ διαρρέονται ακόμα και ονόματα Ελλήνων τεχνικών όπως του Δώνη αλλά και περιπτώσεις από Ιβηρική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα