Απίστευτη «επίθεση» Τσόρι σε Μπέντο! (pic)

Απίστευτη «επίθεση» Τσόρι σε Μπέντο! (pic)

Gazzetta team
Απίστευτη «επίθεση» Τσόρι σε Μπέντο! (pic)

bet365

Με ανάρτησή του στα social media, ο Τσόρι Ντομίνγκες φέρνει τον Πάουλο Μπέντο προ των ευθυνών του, δηλώνει ότι εξεπλάγη από τις δηλώσεις του Πορτογάλου και πως κάθε άλλο παρά βοηθάει ο κόουτς στην ενότητα του Ολυμπιακού!

Ο Αργεντινός έμεινε και πάλι εκτός αποστολής για το ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ και η ήττα προκάλεσε τριγμούς στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών, με τον Πάουλο Μπέντο να... στρέφεται κατά των παικτών του και να κάνει λόγο για απώλειες (Ιντέγε, Μιλιβόγεβιτς) που στοιχίζουν στην ποιότητα της ομάδας.

Ο Τσόρι, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media πραγματοποίησε πρωτοφανές ξέσπασμα και «επιτέθηκε» στον προπονητή της ομάδας, γράφοντας:

«Ως αρχηγός του Ολυμπιακού, ενημερώθηκα με έκπληξη για τις δηλώσεις του προπονητή μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες με σπουδαία προσωπικότητα και ομολογώ ότι θα περίμενα ο προπονητής να προσπαθήσει να μας κρατήσει ενωμένους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όπως το έκανε ο πρόεδρος πρόσφατα.

Τέσσερις νίκες σερί για τον Πανιώνιο η τελευταία με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Θα κάνει το 5Χ5 με την ΑΕΚ;

Είναι ώρα ν' αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του για την κακή απόδοση της ομάδας και ν' αναζητήσει μέσα του ο καθένας τα αίτια, όχι δείχνοντας τον απέναντι με το δάχτυλο. Δεν γίνεται να βάζουμε το “εγώ” πάνω από την ομάδα όπως έγινε αρκετές φορές τη φετινή σεζόν. Πρέπει να καταλάβουμε την ιστορία του συλλόγου και να την υπερασπιστούμε. Προσωπικά, αισθάνομαι λυπημένος από τον τρόπο με τον οποίο έχει γίνει η διαχείριση της περίπτωσή μου. Πίστευα πως με αφοσίωση και σκληρή δουλειά θα άλλαζαν τα πράγματα, όμως δεν έγινε τίποτα. Αγαπώ τον Ολυμπιακό και η ομάδα είναι πάνω απ' όλους μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει καλύτερα πράγματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα