Στον Τόσκα ο Βασιλόπουλος για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Στον Τόσκα ο Βασιλόπουλος για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Gazzetta team
Στον Τόσκα ο Βασιλόπουλος για τη Νέα Φιλαδέλφεια

bet365

Τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης, Νίκο Τόσκα επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος...

Η ένταση που υπάρχει το τελευταίο διάστημα μεταξύ του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας και των φίλων της ΑΕΚ (πολλοί εκ των οποίων είναι και κάτοικοι της περιοχής) για το γήπεδο της Ένωσης, οδήγησε τον Άρη Βασιλόπουλο στην απόφαση να επισκεφτεί τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «stokokkino.gr».

Στην συνάντηση με τον Νίκο Τόσκα, το παρών έδωσαν τόσο ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάλος, όσο και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης ποινικολόγων, Θεόδωρος Μαντάς.

Η δεύτερη Ρόμα υποδέχεται την τρίτη Νάπολι! Θα πάρουν οι "τζιαλορόσι" τους 3 βαθμούς παρά των γκολ των φιλοξενούμενων;


Εκεί λοιπόν οι εκπρόσωποι του Δήμου εξέφρασαν την ανησυχία τους για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί την τελευταία εβδομάδα, αλλά και τον προβληματισμό τους για την «αδυναμία της αστυνομίας να εξασφαλίσει την δημόσια ασφάλεια».

Από την πλευρά του ο Υπουργός, τους διαβεβαίωσε οτι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα