Οι υποψήφιοι για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης
Οι υποψήφιοι για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε, δεδομένα πλέον, αποχωρεί από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι και ήδη έχουν προκύψει ονόματα διαδόχων, φυσικά με αυτό του Ερνέστο Βαλβέρδε να φιγουράρει από καιρό στα επικρατέστερα...

Οι «μπλαουγκράνα» προσπέρασαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga μετά το δικό τους 6-1 επί της Χιχόν και το 3-3 των «μερένγκες» με τη Λας Πάλμας στο «Μπερναμπέου».

Η εύκολη και ευρεία νίκη των Καταλανών, συνοδεύτηκε από την ανακοίνωση του Λουίς Ενρίκε για την απόφαση που πήρε να μη συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μετά το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και τα πρώτα σενάρια της επόμενης ημέρας στον σύλλογος της Καταλονίας ήταν... σχεδόν έτοιμα.

Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να εμφανίζεται ως επικρατέστερος αυτή τη στιγμή έπειτα από τα όσα έχει πετύχει με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, «παίζουν» ακόμα τα ονόματα των Ρόναλντ Κούμαν (άνθρωπος που επίσης έχει φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και που τον εκτιμά ο κόσμος της ομάδας), Χόρχε Σαμπάολι (ο αναμορφωτής της Σεβίλλης) και ο Εσουσέμπιο Σακριστάν, που από το 2003 έως το 2008 βρισκόταν στο πλευρό του Φρανκ Ράικαρντ, έχει περάσει και από τη Β' ομάδα της Μπαρτσελόνα (2011-2015) και πλέον βρίσκεται στον πάγκο της Σοσιεδάδ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα