Εκτός με Πανιώνιο Μποτία και Φιγκέϊρας

Δημήτρης Τομαράς
Εκτός με Πανιώνιο Μποτία και Φιγκέϊρας

bet365

Οι Μποτία και Φιγκέϊρας είναι οι δύο τιμωρημένοι παίκτες του Ολυμπιακού για το ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη την προσεχή Κυριακή.

Ο Μποτία είχε αποβληθεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη ο Φιγκέϊρας είχε συμπληρώσει κάρτες (7) και είχε δηλωθεί εδώ και 2 αγωνιστικές για το συγκεκριμένο ματς.

Πέραν των δύο τιμωρημένων για το Ολυμπιακός - Πανιώνιος, οι ερυθρόλευκοι έχουν και τραυματίες με την πιο σοβαρή περίπτωση του Μάρτινς που αποχώρησε κουτσαίνοντας. Χτυπήματα στην διάρκεια της αναμέτρησης δέχθηκαν και οι Φορτούνης, Ελιουνούσι και Ρέτσος ενώ ο Καπίνο συνεχίζει να έχει θέμα ετοιμότητας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα