Eπανέναρξη και νέα διακοπή στη δίκη Σισέ-Μαρινάκη

Gazzetta team
Eπανέναρξη και νέα διακοπή στη δίκη Σισέ-Μαρινάκη

bet365

Η δίκη Μαρινάκη-Σισέ άρχισε και πάλι, ύστερα από την διακοπή που υπήρξε από το τηλεφώνημα για βόμβα. Ζήτησε εξαίρεση της εισαγγελέως της έδρας ο Γάλλος, στις 19:00 η απόφαση.

Ο Σισέ είναι στην Ελλάδα για την εκδίκαση της υπόθεσης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το επεισόδιο που υπήρξε το Φεβρουάριο του 2011. Όμως, η εκδίκαση της υπόθεσης διεξάγεται με επεισοδιακό τρόπο, καθότι υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα. Γεγονός μάλιστα, που ο Σισέ το δάβασε στο gazzetta.gr.

Η έρευνα από τους πυροτεχνουργούς και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ολοκληρώθηκε και από τη στιγμή που δεν βρέθηκε κάτι, άπαντες επέστρεψαν στην αίθουσα για να συνεχιστεί η δίκη.

Η πλευρά του Τζιμπρίλ Σισέ ζήτησε να εξαιρεθεί η εισαγγελέας της έδρας, από τη στιγμή που εμπλέκεται στη διαδικασία αυτοφώρου κατά του Κυριάκου Θωμαΐδη. Η πλευρά Μαρινάκη τονίζει πως είναι παράνομη η παράσταση της πολιτικής αγωγής και το πληρεξούσιο του Τζιμπρίλ Σισέ προς τους δικηγόρους του, μιας και υπάρχει παρέλευση της πενταετίας και έτσι δεν μπορεί να ζητηθεί κάτι τέτοιο. Η πλευρά του Σισέ υποστήριξε πως η αγωγή κατατέθηκε δύο μέρες πριν παρέλθει η πενταετία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στις 19:00 θα βρεθεί νέα σύνθεση στο δικαστήριο για να αποφασίσει σχετικά με το αίτημα της πλευράς του Γάλλου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Όλα δείχνουν ότι η δίκη θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα