Τα δεδομένα για Ιντέγε και Κίνα

Τα δεδομένα για Ιντέγε και Κίνα

Δημήτρης Τομαράς
Τα δεδομένα για Ιντέγε και Κίνα

bet365

Πέραν του Όσκαρ Καρντόσο για Κίνα συνεχίζει να είναι ανοιχτό το θέμα Ιντέγε με την πλευρά του παίκτη να κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον από δύο ομάδες. Ποιό το status.

Δεν φαίνεται να έχει ατονήσει το ενδιαφέρον των Κινέζων για τον Ιντέγε. Υπάρχει ακόμα το χρονικό περιθώριο για μια μεταγραφή του Νιγηριανού.

Από μεριάς του Νιγηριανού άσου προκύπτει ενδιαφέρον και κινήσεις από τουλάχιστον δύο ομάδες. Στην παρούσα φάση ένα βασικό... αγκάθι είναι οι υψηλές αξιώσεις του Ολυμπιακού. Στο Λιμάνι θέλουν διψήφιο αριθμό σε πρόταση προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για να φύγει ο Νο1... κανονιέρης της ομάδας. Παράλληλα την Δευτέρα είχε προγραμματιστεί σχετικό ταξίδι των εκπροσώπων του Ιντέγε για σειρά επαφών. Ίσως από όλα αυτά να προκύψουν εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα