Έρχεται και υπογράφει ο Σισοκό! (vids)

Έρχεται και υπογράφει ο Σισοκό! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Έρχεται και υπογράφει ο Σισοκό! (vids)

bet365

Μια ανάσα πριν την ολοκλήρωσή της είναι η μεταγραφή του Αλί Σισοκό στον Ολυμπιακό, καθώς ο 29χρονος μπακ ταξιδεύει την Κυριακή στην Ελλάδα για υπογραφές!

Εδώ και αρκετές ημέρες είχε διαφανεί πως θα γίνει το deal με τον έμπειρο αριστερό μπακ της Άστον Βίλα. Από την Τετάρτη σας είχαμε επισημάνει ότι μέχρι την Κυριακή αναμενόταν στην Ελλάδα.

Επίσης υπήρξαν και οι δηλώσεις του ατζέντη του στο Gazzetta.gr. Πρόκειται για τον 29χρονο άσο της αγγλικής ομάδας με τις 12 παρουσίες και την 1 ασίστ φέτος. Έναν διεθνή Γάλλο παίκτη που έχει περάσει μεταξύ άλλων από Πόρτο, Λιόν, Βαλένθια και Λίβερπουλ.

Ο Αλί Σισοκό θα κλείσει με δανεισμό με οψιόν αγοράς. Αναμένεται την Κυριακή στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει με τον Ολυμπιακό. Μετά τον Καρίμ Ανσαριφάρντ θα αποτελέσει την προσθήκη Νο2 για τους πρωταθλητές. Στην τροπαιοθήκη του ο εν λόγω παίκτης έχει πρωτάθλημα και Κύπελλο Πορτογαλίας, καθώς και Κύπελλο Γαλλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα