«Έκλεισε ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ»!

«Έκλεισε ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ»!

Σταύρος Σουντουλίδης
«Έκλεισε ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ»!

bet365

Για οριστική συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και υπογραφές το Σάββατο αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την Πολωνία.

Την ώρα που από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται η είδηση περί οριστικής συμφωνίας, σύμφωνα με τα Πολωνικά ΜΜΕ το «deal» ανάμεσα στις δύο ομάδες έκλεισε στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ και 15% ποσοστό μεταπώλησης στη Λέγκια Bαρσοβίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία η διοίκηση της Λέγκια έχει αποδεχθεί την πρόταση από την πλευρά του ΠΑΟΚ για τον Πρίγιοβιτς και το Σάββατο, όπως αναφέρεται, θα υπογραφούν τα συμβόλαια για να κλείσει και οριστικά η μεταγραφή του Ελβετού, με σερβική καταγωγή, επιθετικού. Μένει πλέον και η τοποθέτηση του «Δικεφάλου του Βορρά» για την συγκεκριμένη υπόθεση. Άλλωστε επιθυμία των ανθρώπων του είναι να κλείνει όσο το δυνατό γρηγορότερα το ζήτημα του φορ.

Διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον Πρίγιοβιτς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα