«Βλέπει» Ρέινα ο Αστέρας

Γιώργος Ντυμένος
«Βλέπει» Ρέινα ο Αστέρας

bet365

Ο 24χρονος Περουβιανός εξτρέμ απασχολεί τους Αρκάδες, που αναζητούν έναν παίκτη για τα άκρα της επίθεσής τους
Δεδομένη θεωρείται στον Αστέρα Τρίπολης η προσθήκη ενός μεσοεπιθετικού, καθώς έχουν αποχωρήσει οι Τσάβες και Νίκο Φερνάντες. Οι Αρκάδες δείχνουν να εξετάζουν αρκετές λύσεις και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες μία που ξεχωρίζει είναι του Γιόρντι Ρέινα. Πρόκειται για τον Περουβιανό εξτρέμ της Σάλτσμπουργκ, για χάρη του οποίου η αυστριακή ομάδα κατέβαλε το καλοκαίρι του 2013 περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Αλιάνζα Λίμα. Τότε «έβγαζε μάτια» στο πρωτάθλημα της χώρας του και με την ομάδα της πατρίδας του έπαιξε συνολικά σε 48 ματς και σημείωσε 12 γκολ. Μάλιστα εκείνο το διάστημα είχε μόλις χριστεί διεθνής (συνολικά έχει φορέσει έξι φορές την φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος) και οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» της Λατινικής Αμερικής ανέβαιναν συνεχώς.
Στο Red Bull Arena όμως δεν «στέριωσε». Την πρώτη του εκεί σεζόν κατέκτησε το νταμπλ χωρίς όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής και μετά ακολούθησε τον δρόμος του δανεισμού. Αρχικά σε Γκρόντιγκ (19/11) και μετά στην Λειψία (13/1), μέχρι που επέστρεψε πέρσι στην Σάλτσμπουργκ. Την περασμένη περίοδο και φέτος δεν έχει παίξει αρκετά (22/2), ο βραχύσωμος μέσος (είναι 1.62) παραχωρείται εκ νέου δανεικός, στον Αστέρα έχουν «τσεκάρει» την περίπτωσή του και φαίνεται πως συνεχώς κερδίζει πόντους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα