Κίνηση για Μπαντή ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Κίνηση για Μπαντή ο Πανιώνιος

bet365

Στον Πανιώνιο βρίσκονται σε επαφές με τον πρώην τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μπαντή για την πιθανότητα απόκτηση του.

Στον Πανιώνιο βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Θεοδωρόπουλου στην ΑΕΛ και στη Νέα Σμύρνη έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Γίωργο Μπαντή ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ομόνοια.

Οι "κυανέρυθροι" ψάχνουν για έναν έμπειρο πορτιέρο που θα πλαισιώσει τους Γιαννιώτη και Βοσνιάδη αφού ο Αστράς που είναι τρίτος αυτή την στιγμή θεωρείται παρά το πλούσιο ταλέντο του άπειρος.

Για τον λόγο αυτό ενόψει και του δεύτερου γύρου ξεκίνησαν επαφές με τον Μπαντή για συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης το καλοκαίρι.

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα μέσα στις επόμενες δύο-τρεις ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα