Ασταμάτητη η Λαμία, ζόρια αλλά και νίκες ΟΦΗ και Απόλλων

Ασταμάτητη η Λαμία, ζόρια αλλά και νίκες ΟΦΗ και Απόλλων

bet365

Ακόμα μία νίκη για την Λαμία, με 0-3 στα Χανιά και συνεχίζει ακάθεκτη, ενώ δύσκολα... τρίποντα για Απόλλων και ΟΦΗ.

Χανιά - Λαμία 0-3

Χαλαρό απόγευμα για την Λαμία, που δείχνει να είναι ασταμάτητη, αφού πέρασε και από τα Χανιά, επικράτησε με 0-3 του ΑΟΧ και παρέμεινε, μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Β’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 11’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Όμο, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βάντερσον, με το τέρμα αυτό να ανοίγει το δρόμο.

Στο 35’ ο Βασιλόγιαννης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στην επανάληψη, με δράστη τον Ντουρμισάι, η Λαμία πήρε αέρα τριών τερμάτων στο 58' και έβαλε τέλος σε κάθε ελπίδα των Κρητικών.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα.

Την τελευταία μισή ώρα του αγώνα, το ματς πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να αποδέχονται ότι... όλα έχουν τελειώσει και να κάνουν οικονομία δυνάμεων, αφού ακολουθεί νέα αγωνιστική τη Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου.

ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης (72’ Ζόρο), Ηρακλής, Θεολόγου, Γκεμίσης, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (46’ Σταματής), Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος (24’ Βαρούχας)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάσης, Κοτσώνης, Ντουρμισάι (74’ Τσούκαλος), Αυγενικού (63’ Καραγιάννης), Βασιλόγιαννης, Μπουλούλης (46’ Μπλάζιτς), Βάντερσον, Όμο

Καλλιθέα - ΟΦΗ 1-2

Έστω και με... την ψυχή στο στόμα, οι Κρητικοί κατάφεραν να περάσουν από την Καλλιθέα και να επικρατήσουν της τοπικής ομάδας με 1-2, με τα τρία γκολ να μπαίνουν από το 82' και έπειτα.

Σε εκείνο το σημείο, οι Κρητικοί έβγαλαν μέρος των ποιοτικών στοιχείων που διαθέτουν στο ρόστερ τους και βρήκαν δίχτυα, έπειτα από έναν εκπληκτικό συνδυασμό, όπου περιελάμβανε μία πάσα με ραμπόνα, ένα τακουνάκι και την ασίστ για τον Μιλοσάβλιεφ, που κατάφερε να κάνει το 0-1.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 87' ο Μάνος με κεφαλιά έκανε το 0-2, όμως η Καλλιθέα δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Με την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας, ο Δαύκος έκανε δώρο την μπάλα στον Μουκτάρη, με την μπάλα να... ζωντανεύει στα χέρια του και την γηπεδούχο ομάδα να μπαίνει εκ νέου στο ματς.

Η Καλλιθέα, με ψυχολογία από το «απρόσμενο» γκολ που πέτυχε, πίεσε για την ισοφάριση, όμως δε κατάφερε να βρει και πάλι δίχτυα, με το τελευταίο σφύριγμα του Δελφάκη να τη βρίσκει και πάλι χωρίς ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τ. Παντέλης): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μουχτάρης, Γκίνη, Κατσικογιάννης (77' Μάκο), Τσίπρας (81' Ηλιάδης), Μπέλης (88' Κρεββατάς), Σταματάκος, Σμυρλής

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Δαύκος, Κώτσιος, Νάστος (78' Μάνος), Όστοϊτς, Βουό, Χαντί, Κομεσίδης, Αντουκόρ, Βαλλιάνος (56' Κοιλιάρας), Όγκμποε (56' Μιλοσάβλιεφ), Ράντι

Αιγινιακός - Απόλλων Σμύρνης 1-2

Με την φωτιά έπαιξε ο Απόλλων Σμύρνης, που αν και παραλίγο να... αυτοκτονήσει, κατάφερε να φύγει από την Κατερίνη με το τρίποντο», καθώς επικράτησε του Αιγινιακού με 1-2.

Η ελαφρά ταξιαρχία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26' και να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της, αλλά στην συνέχεια ήταν φλύαρη και δε... τέλειωσε το ματς όταν μπορούσε.

Έτσι, ο Αιγινιακός τιμώρησε τους φιλοξενούμενους, με τον Κυζιρίδη να εξελίσσεται σε χρυσή αλλαγή και στο 80' να φέρνει το ματς στα ίσα. Όμως ο Απόλλων δεν είχε πει την τελευταία του λέξη!

Το φινάλε ήταν δραματικό, με την ταξιαρχία να ψάχνει το γκολ που θα τις δώσει το «τρίποντο» και να βρίσκει την λύτρωση στο πρόσωπο του Κονέ, που στο 90' και να σώζει την παρτίδα για τους Αθηναίους.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιζόγλου (62’ λ.τρ. Καρακώστας), Λιόλιος, Μουκίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη (68’ Φασίδης), Ονουάτσι (74’ Κυζιρίδης), Γκούρτσας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Πάνος (73’ Ντάσιος), Κύργιας, Δεληζήσης, Διαμαντόπουλος, Κάσσος, Τζάνης (73’ Πουρτουλίδης), Σιατραβάνης (50’ Γκούφας), Βαλεριάνος, Τσιάρας, Κονέ.

Αγροτικός Αστέρας - Πανσερραϊκός 2-0

Ακάθεκτος συνεχίζει την τρελή του πορεία ο Αγροτικός Αστέρας, που αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στον Πανσερραϊκό, κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 στον Εύοσμο και να πάρει ακόμα ένα τρίποντο στην σεζόν.

Τα «λιοντάρια» ήταν αυτά που μπήκαν πιο δυνατά, όμως κόντρα στην ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με δράστη τον Κουκόλη, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Ο Πανσερραϊκός συνέχισε να έχει τον έλεγχο, αλλά να μη μπορεί να φτάσει στην ισοφάριση, ενώ... πλήρωσαν την προσπάθειά τους με ένα ακόμα γκολ. Ο Γκέσιος στο 85' ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα, έγραψε το τελικό 2-0 και κλείδωσε ένα ακόμα τρίποντο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Βαφέας, Κουκόλης, Ουνγιαλίδης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Έππας, Δεινόπαπας, Φιλίπε, Πάτο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Στέβιτς, Ιωαννίδης (56' Καψάλης), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Τσιμίκας, Φούσου, Τσούτσης, Χατζηδημητρίου, Κάκκο, Μαφουτά (62' Κανούλας).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα